10 minuutin keskiviikko: Haluatko hikoilla? Testaa tätä yläkroppatreeniä!

Jaahas, pistetään jakoon oikein mainio yläkroppatreeni, jonka itse tein viikonloppuna, huh! Koska olen nyt tehnyt vaan kävelylenkkejä sekä yläkropan treenejä loukkaantumisesta johtuen, niin kiertoharjoittelutreeneistä saan itse paljon irti ja tylsiä tämän tyyppiset treenit eivät todellakaan ole. Tykkään muutenkin nykyään tehdä kuntosalilla ja esimerkiksi ulkona intervallityylistä kiertoharjoitteluita, niissä meinaan saa itsensä haastaa kunnolla ja niistä saa halutessaan ihan tosi kirpsakan tehokkaita! Suunnittelen itse yleensä treenit kotona ennen kuin lähden treenaamaan ja hyviä niistä on aina tullut – hiki on taattu!

Tarkoitus on tehdä niin monta kierrosta kuin jaksat, kuitenkin tsemppaa itsesi tekemään vähintään kaksi kierrosta. Itse tein neljä ja en usko, että viides olisi enää irronnut, huh, sen verran tiukka treeni oli. Treeni on tarkoitus myös tehdä sellaisilla painoilla, että jaksaa tehdä juuri ja juuri sen 15 toistoa per liike, eli rankalta saa tuntua. Painoja voit hyvin muuttaa kesken kaiken suurempaan tai pienempään, ja siis pääasia on, että teet täysillä!

Tee kaikki liikkeet putkeen ilman taukoja ja pidä maksimissaan kahden minuutin tauko sarjojen välissä. Näin saat hieman sykettä laskemaan, mutta nopeasti se sitten jo nouseekin liikkeitä tehdessä. Näin saamme aerobista kuntoa myös harjoitettua samalla. Saat tehtyä hyvin kaksikin kierrosta alle 10 minuutin, joten pitkästä treenistä ei ole kyse. Sen vuoksi voit tehdä tämän treenin, vaikka kiirettä kalenteri näyttäisikin.

LIIKKEET OVAT:

Penkkipunnerrus tangolla x 15
Kulmasoutu tangolla x 15
Pystypunnerrus tangolla tai käsipainoilla x 15
Kapea pystysoutu levypainolla tai tangolla x 15

 

Oikein superia treeniä kaikille! Ja jos testasitte, niin kertokaa ihmeessä mitä piditte!

Essi

ps. onko teillä ikävä kesää? Näitä kuvia katsellessa mun ainakin tekisi mieli hypätä jo toukokuuhun, heh!

 

LUE POSTAUS: MITEN SAADA KIINTEÄT KÄSIVARRET?

TÄÄLLÄ VOIT SEURATA MINUA 

  INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN // KOTISIVUT

 

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta