Uuden vuoden lupauksia – aionko tehdä niitä?

Ihanaa sunnuntaita kaikille ♥

Täällä sitä ollaan flunssan kourissa, mutta kovin taistelen vastaan. Olen tänä vuonna ollut kipeänä enemmän kuin koskaan ja se ihmetyttää ihan suuresti mua. Normaalisti en ole kipeä juuri ollenkaan. Mietin, että johtuuko se mahdollisesti stressistä, sillä tämä syksy on ollut tosi kiireinen? Olin ajatellut käydä viikonloppuna taas juoksemassa sekä kuntosalilla, joten harmittaa kyllä suuresti kun ei ole päässyt liikkumaan. Onneksi jujutsu -treeneistä on viikon joulutauko menossa, niin ei harmita niin paljon, kun ei pääse niihin treeneihin. Taitaa tämä viikonloppu olla vaan leffaa, hyvää ruokaa ja Netflixiä, joka taisi kyllä olla ihan alkuperäinen suunnitelma muutenkin uudelle vuodelle, heh. 

Itse ole juurikaan tehnyt ikinä uuden vuoden lupauksia, mutta miksi niitä ei tekisi? Kun uusi vuosi alkaa, niin on hyväkin lähteä puhtaalta pöydältä ja asettaa ensi vuodelle omat tavoitteet, oli ne sitten pieniä tai suuria. Nostan kyllä hattua niille, jotka ovat joskus itselleen jotain lupailleet ja siinä pysyneet koko vuoden. Ai että, täällä se ei onnistuisi kovin helposti ainakaan ja omat tavoitteetkin voivat muuttua nopeastikin vuoden aikana. Onko joku joskus tehnyt uuden vuoden lupauksen, joka on sitten pysynyt koko vuoden?

No, tänä uutena vuotena olen itse päättänyt tehdä muutamia lupauksia itselleni, jotka ovat suht helppo pitää koko vuoden ajan mielessä ja pikkuhiljaa vaikka toteuttaa niitä. Mistään kovin suurista lupauksista ei ole siis kyse, mutta tärkeitä ne ovat silti. 

– Aion antaa itselleni enemmän aikaa. Viimeiset puoli vuotta olen mennyt tukka putkella ja tehnyt iltamyöhään töitä. Nyt pyrin ottamaan enemmän vapaata itselleni, enkä rohmua kalenteriani ihan täyteen. 

– Ehkä voisin rajoittaa hieman nettishoppailua ja olla ainakin tammikuun ja helmikuun ajan ostolakossa. 

– Haluan matkustella enemmän ja nähdä maailmaa. Tämä tietenkin riippuu ihan kukkaron tilanteesta, mutta onneksi pienelläkin budjetilla on mahdollista matkustella. 

– Haluan panostaa blogiin enemmän ja löytää aikaa sille. Tällä hetkellä tämä tosi kiva harrastus, on vain harrastus, ja aikaa sille pitää kalenterista nyt raivata. Mitä muuten te haluaisitte blogissani olevan enemmän? Saa antaa omia ehdotuksia, kaikki vinkit otetaan mielellään vastaan.

– Haluan panostaa kehon liikkuvuuteen enemmän. Aion venytellä aiempaa enemmän sekä käydä ajoittain aina joogaamassa. 

– Haluan panostaa myös jujutsu -harrastukseen, sillä siitä on tullut ihan intohimo. 

– Ystäviä pitää tänä vuonna nähdä enemmän. 

– Haluaisin syödä enemmän kasvisruokaa, joten reseptikirjat vaan esille ja kokkailemaan, jes. 

– Aion lukea enemmän. En ole ikinä ollut lukijatyyppiä, mutta nyt toivoin joululahjaksi Ilopangon vankilan naiset -kirjan, jonka ahmin ihan muutamassa päivässä. Lukeminen onkin yllättävän kivaa, kun aihe on mielenkiintoinen. Jos teillä on antaa hyviä kirjavinkkejä, niin antakaa tulla!

Nämä lupaukset eivät ole mitään mahdottomuuksia, ja mielestäni joitain tavoitteita elämässä on hyvä ollakin. Jos asettaa itselleen joitain tavoitteita, niin uskon, että silloin niitä kohden on helpompi mennä. Mitä mieltä te olette?

Kuvat ja editointi: Anna Nääppä

Aiotteko tehdä uuden vuoden lupauksia?

Ihanaa uutta vuotta kaikille, pus!

Essi

 

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 10 LIIKKEEN JOULUÄHKYN SULATUSTREENI

 

 ♥ TÄÄLLÄ VOIT SEURATA MINUA ♥

  INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN // KOTISIVUT

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta