10 minuutin keskiviikko: 10 liikkeen jouluähkyn sulatustreeni

Huh, joulu on ohi ja itse ainakin nautin ruoasta ja herkuista niin paljon kuin teki mieli. Eilenkin lueskelin kirjaa sängyssä ja söin joulusta jääneitä suklaakonvehteja, nam! Välillä on hyvä ottaa rennommin eikä potea huonoa omatuntoa, jos muutaman päivän syö niin paljon kuin maha vetää. Toki nyt olo on hieman nesteinen ja turvonnut, mutta onneksi se lähtee nopeasti pois muutamalla hikitreenillä, vettä juomalla sekä terveellisellä ruokavaliolla. 

10 minuutin keskiviikoksi päätin jakaa jouluähkyn sulatustreenin, jolla varmasti saat nesteet liikkeelle ja jo heti puhtaamman olon kroppaan. Voit tehdä tämän kymmenen liikkeen treenin kuntosalilla, kotona tai ulkona, sillä tarvitset ainoastaan penkin ja käsipainot.

Tässä 10 liikkeen treenissä on tarkoitus tehdä aina yhtä liikettä minuutin ajan ja jatkaa suoraan toiseen liikkeeseen, pitämättä juurikaan taukoja. Treenin tekemiseen siis menee noin kymmenen minuuttia, mutta tämä treeni ei kuitenkaan ole mikään helppo, sillä liikkeet ovat suht raskaita ja minuutin työaika alkaa tuntumaan loppuvaiheessa melko pitkältä. Ajatelkaa kuitenkin, että kuinka hyvä  fiilis treenin jälkeen tulee. Jes, eli treenivaatteet päälle ja musiikki soimaan!

LIIKKEET: 

1. kyykkyhypyt

2. askelkyykyt (käsipainojen kanssa)

3. vuorikiipeilijä

4. punnerrus

5. penkille nousu (käsipainojen kanssa)

6. luistelukyykky

7. pystypunnerrus käsipainoilla

8. ojentajadipit

9. tasaloikka

10. lankkupito

Muistakaa tehdä liikkeet rauhassa ilman kiirettä. Minuutti on suht pitkä aika ja hyvällä tekniikalla tehtynä toistoja saa ihan mukavasti. Ei muuta kuin hikoilemaan se nautittu jouluähky pois!

Tuo alla oleva kuva on kulissien takaa otettu, kun olin Annan luona Tallinnassa kuvaamassa marraskuun lopussa blogimateriaalia. Vitsit, Tallinna on niin ihana paikka ja sieltä löytyy supereita kahviloita sekä ravintoloita. Vierailimme Kulttuurikattilassa, joka oli ihan mieletön kuvauspaikka.

Kuvat ja editointi: Anna Nääppä

Mitä meinaatte, meneekö treeni kokeiluun?

Tsemppiä treeneihin! 

Essi 

 

EDELLINEN 10 MINUUTIN KESKIVIIKKO: 

KYMMENIÄ MINUUTTEJA HYVÄÄ

 

 ♥ TÄÄLLÄ VOIT SEURATA MINUA ♥

  INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN // KOTISIVUT

Essi

2 vastausta artikkeliin “10 minuutin keskiviikko: 10 liikkeen jouluähkyn sulatustreeni”

  1. Done! tehokasta kotitreeniä. vaikka onkin torstai kai silti voi tehdä? mitäs uudellevuodelle suunnitteilla? oliko hyvä joulu?

    • Mahtavaa hei, jes! 🙂 Ja eikö olekin, sillä saa hyvin nesteet kropasta liikkeelle. Ja tottakai voi tehdä, ihan koska tahansa!

      Uusi vuosi menee rauhallisesti kotona, kun ollaan koiran seurana, ettei hän vaan pelkää raketteja. Leffailta on siis tiedossa 🙂 Mitä sinä aiot tehdä?

      Joulu meni myös rauhallisesti nukkuen, syöden ja rentoutuen. Ihan parasta, jos minulta kysytään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta