Perjantain kysymyksiä

Ihanaa! Viikonloppu on alkamassa. Mitä teillä on suunnitelmissa?

Otetaan perjantain kunniaksi perjantain kysymyksiä -postaus. Mitä minulle kuuluu, minkä leffan katsoin viimeksi ja mitä olen viimeksi shoppaillut. Se selviää alla olevista kysymyksistä, joten kurkkaa alle. Jos jokin tietty asia kiinnostaa, niin laittakaa kysymyksiä tulemaan. Vastailen niihin vaikka näin perjantain kysymyksiä -postauksessa. Let’s go..

Mistä olen ollut tyytyväinen tällä viikolla?

Voi vitsit, olen ollut tällä viikolla tyytyväinen monestakin asiasta. Näin hetken tauon jälkeen ystävääni sekä kummipoikaani, ja oli taas ihana höpötellä niitä näitä sekä huomata, miten pieni poika on kasvanut, huh. Myös jujutsutreenit ovat tällä viikolla olleet superkivoja, onnistuneita sekä opettavia. 

Ai niin, FinnFighters Gymillä alkaa taas brasialaisen jujutsun peruskurssi 16.1.2017. Nyt ehdottomasti mukaan testaamaan lajia, eiks je? 

Minkä leffan katsoin viimeksi?

Katsoin viime viikonloppuna Sota Apinoiden Planeetasta -elokuvan ja voin suositella sitä erittäin lämpimästi. Leffa oli niin hyvin tehty, jännä, koskettava ja hyvä. Nyt pitäisi vielä päästä katsomaan leffaan Tuntematon Sotilas, jota on kehuttu todella paljon. Nyt pitää varata liput, että ehtii vielä leffateatteriin katsomaan. Kai se pyörii vielä jonkin aikaa, vai mitä luulette?

Mistä olen onnellinen tällä hetkellä?

Olen onnellinen siitä, että voin tehdä sitä mistä tykkään ja olen pysynyt terveenä. Terveenä pysyminen ei ole mielestäni itsestäänselvyys, joten sitä pitää vaalia. Olen onnellinen muutenkin tällä hetkellä, kun työt ja vapaa-aika alkavat olla tasapainossa, vaikka välillä kiirettä onkin. Muutenkin olen sitä mieltä, että kannattaisi aina pysyä positiivisena tai etsiä asioista niitä positiivisia puolia, niin silloin on helpommin myös onnellisempi. 

Mitä teen tulevana viikonloppuna?

Tänä viikonloppuna aion ottaa aika rennosti, niin kuin yleensä aina. Ajattelin tehdä hyvää ruokaa, käydä treenamassa ja piipahtaa pikkujouluissa. Aika perinteinen viikonloppu tiedossa, johon kuuluu tietty hyvä sarja tai leffa sekä irtokarkit. Lisäksi tarkoitus olisi ottaa muutamat kuvat blogiin sekä etsiä vielä muutamia joululahjoja. Jotenkin joulun lähestyminen taas yllätti täysin ja en ole oikein lahjoja edes ehtinyt miettimään. No mutta, onneksi on ensi viikko ja viikonloppu vielä aikaa. 

 

Mitä odotan ensi viikolta?

No tottakai odotan joulua, yhdessäoloa sekä muutamia jouluruokia, kuten rosollia ja luumurahkaa. Mun mielestä myös aamusauna on aivan ihanaa ja harvinaista herkkua. Sen vuoksi aion jouluaattona nautiskella pitkästä ja rentouttavasta joulusaunasta.

Odotan tulevalta viikolta myös ystäväni kanssa yhteistreenejä, entisen työharjoittelupaikan kahvikestejä, koiran kanssa pitkiä kävelylenkkejä sekä jujutsutreenejä.  

Mitä shoppailin viimeksi?

Ostin viimeksi tekonahkahousut, kasvovoidepaketin testiin sekä piilolinssejä lisää. Ehkä näistä mielenkiintoisin on tekonahkahousut, jotka ovat jo toiset samalta merkiltä. Housut istuvat niin hyvin jalkaan, eivät ole liian pitkät sekä ovat kestävät. Plussana vielä, että housut vieläpä näyttävät mielestäni päällä hyvältä. On vaikeaa näin lyhyenä ostaa housuja, jotka istuvat kerralla. Mikä löytö siis, jes! 

Lisäksi ostin kasvovoidepaketin, johon kuuluu muutama eri voide Dermalogicalta, sillä olen jo pitkään halunnut koittaa kyseisen merkin tuotteita. Kuitenkin aina niiden hinta on mielestäni ollut vaan liian tyyris omalle kukkarolle, mutta nyt tuon testipaketin löydettyäni, oli se pakko ostaa. Kuka vannoo Dermalogican nimeen?

Villapaita – Zara // Kengät – Dr. Martens // Ylipolvensukat – Lindex

Mikä villitys on tällä hetkellä meneillään?

Ostin vanhemmilleni ja itselleni (sekä poikaystävän kotiin) pyykkietikkaa, josta on tullut ihan lempparini. Anna tästä vinkkasi ja kertoi kaikki mielettömät hyödyt pyykkietikasta. Ei kestänyt kauaa, kun etikat olivat ostoskorissa ja posti oli niitä mulle kuljettamassa. Suosittelen testaamaan, sillä etikka puhdistaa pyykinpesukonetta, mutta myös vie pöpöt pois vaatteista. Vaatteet tuoksuu hyvältä ja ovat oikeasti puhtaita pesun jälkeen. Täältä voi lukea lisää etikan hyödyistä. Iso plussa sille! 

Toisena villityksenä on mehustaminen. Eheii, en tarkoita sellaista mehumaijaa, vaan ostin hiljattain Wilfan Juicemasterin, joka on niin helppo käyttää ja saat hetkessä mehua, jossa ei ole lisättyä sokeria taikka lisäaineita. Lempparini on tällä hetkellä sitruuna-inkivääri-hunaja -mehu, joka karkoittaa kaikki pöpöt elimistöstä. Teen tästä erikseen ohjeen tänne blogiin, sillä pikku snapsi tuota tehoainetta päivässä pitää tosissaan lääkärin loitolla.

Kuvat ja ediointi: Anna Nääppä

Mitä teille kuuluu? Minkä leffan te katsoitte viimeksi tai mikä villitys teillä tällä hetkellä on? 

Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

Essi

 

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: YSTÄVÄLLISYYSHAASTE. OLETKO JO MUKANA?

 

SEURAA MINUA

  INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN // KOTISIVUT

Essi

2 vastausta artikkeliin “Perjantain kysymyksiä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta