10 minuutin keskiviikko: satasen treeni

Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! 

Näin 100-vuotiaan Suomen kunniaksi päätin jakaa kanssanne uuden satasen treenin, jossa yhdessä kierroksessa on 100 toistoa, huh huh! Kuulostaa melkoiselta, mutta on muuten niin hyvä ja nopea treeni, ai että. Nyt 10 minuutin keskiviikon -juttusarjan iloksi, laita tällä kertaa ajastimeen 10 minuuttia ja tee niin monta 100 toiston kierrosta kuin vain ehdit tekemään kymmenessä minuutissa. Tehokasta, nopeaa ja vitsit saat hyvän fiiliksen treenin päätteeksi. Voit tehdä tämän kuntosalilla tai ulkona ja tarvitset vain penkin, johon voit askeltaa, hypätä, dipata sekä punnertaa. Kantsii siis napata ohje talteen ja kokeilla alla olevaa treeniä. Koklaa myös kahta muuta satasen treeniä, joihin ohjeet löydät niihin täältä ja täältä.

#SATASEN TREENI

Tee viisi liikettä putkeen ja jokaista liikettä tehdään 20 toistoa. Koska aikaa on vain 10 minuuttia, älä pidä kierrosten välissä taukoa, vaan anna palaa kunnolla. 

Liikkeet ovat:

♦ penkille nousu vuorojaloin (halutessasi ota käsipainot käsiin) x 20

♦  boksihypyt penkille x 20 

 ♦ punnerrus penkkiä vasten x 20 

♦ luistelukyykyt x 20

♦ penkkidipit x 20

Ajastin valmiiksi ja ei muuta kuin tehokasta treeniä!

Kuvat ja editointi: Anna Nääppä

Miltä treeni vaikutti, aiotteko koklata? 

Nyt rauhaisaa illan jatkoa kaikille! 

♥ Essi

 

SEURAA MINUA

  INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN // KOTISIVUT

Essi

2 vastausta artikkeliin “10 minuutin keskiviikko: satasen treeni”

  1. tottakai suomen kunniaksi. boksia ei ole kotona joten jännehyppy korvaa. montako kierrosta saat itse? testaatko aina nämä ohjelmasi? tylsiä linnanjuhlia en katso. sinä?

    • Jännehypyllä saat hyvin sykettä ylös ja se on raskas liike kyllä, jes! Itse pyrin tekemään kaikki liikkeet aina hyvin, jonka vuoksi en kiiruhda. Yleensä saan kaksi kierrosta, riippuu täysin liikkeistä. Teen itse usein tämän tyyppisiä treenejä ja vaihtelen liikkeet oman fiiliksen ja kropan tuntemusten mukaan 🙂 Itse katsoin hieman juhlia, mutta sitten Netflixin uusi sarja houkutti enemmän, heh!

      Tsemppiä uuteen viikkoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta