Parhaat Netflix -sarjat

Uusi viikko on alkanut ja maanantaikin on melkein jo ohi, mutta keskellä viikkoa useimmilla on vapaapäivä Suomen Itsenäisyyspäivän vuoksi. Minä ajattelin sen päivän nauttia vaan olemisesta, sillä loppuviikko mennäänkin täysillä töitä tehden ja sen vuoksi luulen, että Netflix -sarjat ovat kuumaa kamaa keskiviikkona. Itse katson paljon Netflix -sekä HBO -sarjoja, silloin kun vain aikaa siihen riittää, silloin tällöin vaan muutaman jakson tai joskus useamman. On ihanaa mennä viltin alle, laittaa kynttilät palamaan ja vaan nautiskella hyvästä sarjasta sekä tekemättömyydestä. On välillä ihan hyvä ladata akkuja, laittaa aivot narikkaan ja antaa itselleen luvan vaan löhöillä sohvalla. Olen löytänyt muutaman hyvän uuden sarjan, jotka ehdottomasti halusin jakaa  kanssanne. 

 

Tämän hetkiset hyvät Netflix suositukset ovat: 

Shooter

Olen katsonut jo yhden tuotankokauden tästä sarjasta, mutta myös kausi kaksi ei pettänyt tälläkään kertaa. Sarja kertoo entisestä merijalkaväen tarkka-ampujasta, joka kuitenkin lavastetaan presidentin murhaajaksi. Jaksot ovat todella jänniä ja mikäli pitää toimintasarjoista, niin tämä kantsii katsoa. 

The Punisher

Myös tässä sarjassa kyse on entisestä merijalkaväen sotilaasta, kenen perhe murhataan ja The Punisherin ainoa tavoite on tappaa kaikki perheen surmaamiseen liittyvät henkilöt. Aivan mieletön toimintasarja, joka upposi ja kunnolla. 

Suburra

Tämä rikossarja kertoo eri Italian rikollisjengeistä, lahjottujen poliitikoiden sekä Vatikaanin välillä olevista riidoista sekä taisteluista. Sarja voi osittain olla aika raaka ja ensimmäisestä jaksosta ei saa juurikaan irti mitään. Eli anna aikaa sarjan katsomiseen ainakin kaksi jaksoa, niin lämpenet varmasti, jos Narcos on yhtään mieleesi. 

Trapped

Trapped on rikossarja, missä pienessä islantilaiskylässä tapahtuu murha. Murhan selvittäminen alkaa olemaan poliiseille haasteellista, sillä asiaa hankaloittaa raju lumimyrsky. Rikossarjan ystäville ehdoton ykkönen!

Ozark

Sijoitusneuvojan yhtiökumppani huijaa heidän yhteistä rikollisasiakasta ja sen vuoksi sarjan päähenkilön pitää yrittää saada perhe turvaan sekä hankkia rahat pesemällä niitä pienessä tuppukylässä. 

Löytyikö listalta teidän lemppareita ja olisiko teillä antaa omat vinkkinne uuteen hyvään sarjaan?

Ihanaa viikkoa tyypit!

Essi

 

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUNUTTA..

 

SEURAA MINUA

  INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN // KOTISIVUT

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta