Tällä viikolla tapahtunutta..

… olen matkustanut ensimmäistä kertaa Tallinnaan uudella Megastar -laivalla, joka yllätti kyllä. Laiva oli ihan todella hieno. 

… syönyt viikon aikana ulkona neljä kertaa, josta kaksi kertaa Vapianossa. Nam! Ulkona syöminen useasti viikon aikana on täysin epätavallista itselleni, josta syystä mahani on oireillut kiitokseksi koko viikonlopun.

… Joutunut pesemään kaikki yllä olevat vaatteet heti, sillä Ravintola Lentävän Lautasen rasvan haju oli jäänyt jopa hiuksiin haisemaan. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja paikka ihana!

… kuvannut blogimateriaalia Annan ja poikaystäväni kanssa kolme päivää, myös räntäsateessa. Ja jopa vaihtanut vaatteita kulman takana ihmisiltä piilossa, kun räntää satoi vaakatasossa. 

… nauranut Tallinnassa kolme päivää ihan ratketakseni. Ilo on olla ihania ja nauravia ystäviä.

… tehnyt muutaman päivän sisällä kolme kertaa kanaa uunissa. Simppeliä ja niin hyvää hummuksen sekä uuniporkkanoiden kanssa.

… päässyt BJJ -treeneihin vain kaksi kertaa. Molemmat treenikerrat olivat niin rankkoja, että just ja just jaksoin kävellä autolle.

… polttanut kynttilöitä koko viikonlopun ja nauttinut lumen tuomasta valoisuudesta. Nyt tätä kirjoittaessani lumi on kadonnut, höh! Koska se talvi oikein alkaa?

… lievitettiin ikävää Pontus -koirasta viemällä Annan ihanaa Andy -koiraa ulos ja joka teki vilkkaan Tallinnan kadulla ripulit. Arvatkaa muistettiinko ottaa kakkapussi mukaan, kun lähdettiin ihan unisina? Yritin etsiä läheltä kauppaa, joka olisi ollut auki ja josta olisin pussin saanut, mutta tuloksetta. Noloa!

… nukkunut niiiin pitkiä yöunia, että kädet eivät ole toimineet kunnolla herätessä. Aah, pitkät unet on vaan niin parasta! 

… löytänyt kaksi uutta Netflix-sarjaa viikonlopun aikana, jonka vuoksi ei malta mennä nukkumaan. Nämä sarjat ovat niin hyviä, että sen vuoksi jaan omat suosikkisarjat huomisessa postauksessa.

… Elänyt koko viikonlopun verkkareissa ja meikittä. Ihanan rentoa!

… suunnitellut ensi tiistain illallistreffejä ystävien kanssa ja fiilistellyt sitä, että ensi viikolla on aikaa treenata kunnolla. Jes ja jes!

… kantanut juna-asemalta kotiin niin paljon tavaraa monessa eri muovipussissa, että se meni melkein treeneistä, heh. En tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa.

… Tallinnassa vihdoin korkkasin glögikauden ja söin pitkästä aikaa piparkakkuja. Niin hyvä kombo, kun dippaa piparin glögiin. Ensi viikolla joulutorttuja, hihi!

Kuvat: Anna Nääppä / editointi: minä

Miten teillä on joulukuun alku mennyt?

Tsemppiä alkavaan viikkoon!

Essi

 

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: SUPERHYVÄ MAASTAVETOTREENI

 

SEURAA MINUA

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta