10 minuutin keskiviikko: superi kokovartalotreeni

No jopas on taas viikko vierähtänyt kovaa vauhtia, se on nimittäin taas 10 minuutin keskiviikon -juttusarjan paikka. Olin eilen FitFashionin kuvauksissa A-lehdillä ja ne olivat ihan ensimmäiset kuvaukset ikinä, iiik. Ainoa kenelle pystyn olemaan selkeästi oma itseni kameran edessä on poikaystäväni sekä Anna, jotka pääasiassa kuvani ottavat. Rentoudun vasta silloin, kun kuvia on ottamassa joku tuttu, sillä muuten hymyni on aika väkinäistä ja kuvat ei vaan millään tunnu onnistuvan. Miten voi huulet sekä leuka täristä jännityksestä kameran edessä? Onko siellä muita kameran edessä jännittäjiä? Nyt kuitenkin oli ihan älyttömän symppis valokuvaaja ja hän sai mut edes vähän rentoutumaan, joten toivottavasti onnistuneita kuvia löytyy edes muutama. Jes, mutta eiköhän mennä 10 minuutin keskiviikon, tai tällä kertaa pikemminkin 10 toiston -juttusarjan pariin.

Jaan teidän kanssa nyt hyvän 10 toiston pyramiditreenin, jota kesällä tuli tehtyä useasti juoksulenkin tai erilaisen intervallijuoksujen päälle, sillä tämä on nopea sekä voit tehdä tämän kotonakin, koska tässä ei laitteita tai muutakaan liikuntavälineitä tarvita. Tämä lihaskuntotreeni on sellainen, jossa varmasti syke nousee ja hiki tulee, mutta pääasia on, että saat kropan liikkeelle. Voit myös hyvin tehdä tämän treenin kevyen kuntosalitreenin jälkeen tai ihan vaan yksittäisenä treeninä ja antaa palaa kunnolla! 

Poikaystäväni joskus ehdotti tämän treenin tekemistä juoksulenkin jälkeen edelliskesänä ja muistan kuinka treenin jälkeen hikoilin ihan älyttömästi ja olin ihan loppu. Koska tykkäsin treenistä todella paljon, niin siitä saakka treeni on kulkenut matkassa mukana! Simppeli, mutta toimiva treeni. Muutan aina lihaskuntoliikkeitä sekä silloin tällöin toistomääriä oman fiiliksen mukaan, eli sen vuoksi treeni sopeutuu siis vallan mainiosti kaikille, vaikkapa jo juoksulenkin päälle. 

Tarkoitus on tehdä treenissä alla olevat viisi liikettä ensin kymmenen kertaa, sitten kaikki liikkeet taas yhdeksän kertaa, sitten kahdeksan, seitsemän, kuusi… ja ihan aina ykköseen asti, huh huh! Ja koska me mimmit ollaan niin supereita, niin voit haastaa itsesi ja aloittaa tämän 12 toistosta sekä tehdä kaksi tai kolmekin kierrosta, ihan täysin oman kuntotason mukaan. Itselleni riittää yksi kierros kevyenkin juoksulenkin jälkeen, heh.

Liikkeet ovat: 

Punnerrus

Askelkyykyt taakse

Jännehypyt

Sumokyykky

Vuorikiipeilijä

Muistakaa tehdä liikkeet ihan rauhassa ja maltilla. Tässä ei ole kiire, eikä tarvitse tehdä liikkeitä aikaa vastaan. Pääasia on, että keskityt liikkeiden tekoon ja pidät hauskaa!

Nappaa treeniin kaveri mukaan, kahdestaan tätä on hauska tehdä ja itse olen ainakin huomannut, miten sitä jaksaa antaa kaikkensa, kun toinen on vieressä tsemppaamassa!

 Hei, reippaita treenejä kaikille!

Essi

LUE MYÖS: SYÖN PÄTKÄPAASTON MUKAISESTI. MITÄ SE TARKOITTAA?

SEURAA JO MINUA:

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta