Perjantain kysymyksiä!

Olen jo aiemmin kerran kirjoittanut perjantain kysymyksiä -postauksen ja ajattelin perjantain kunniaksi rustata sellaisen uudestaan. Tämä viikko on ollut aika kiireinen, mutta onneksi viikonloppuna ehtii hieman rentoutumaan. Toisaalta, onneksi tämä kiire on ollut sellaista positiivista kiirettä, vaikka kalenteri tällä hetkellä näyttääkin siltä, että olisi liikaakin tekemistä. Välillä on aikoja kun tuntuu, että tekemistä riittää liiaksikin eikä mitään ei ehdi tehdä, mitä haluaisi. Vaikka kovasti haluaisin joka viikko tehdä jonkin motivoivan ja inspiraatiota herättävän treenin tänne blogin puolelle, niin tuntuu että aika ei vaan riitä kaikkeen. Pimeääkin on jo illalla kun töistä pääsen, ettei kuviakaan voi ulkona hirveästi räpsiä. Ottaisin mielelläni kyllä extra tunteja päiviin sekä kesän valoisuuden takaisin, heh! No mutta, ensi viikolle on tulossa kiva ja vauhdikas treeni teille kokeiluun, joten pysykää kuulolla.

Mikä minut sitten pitää kiireisenä?

Itseäni joskus hieman mietitytti, kun useasti kuulin sanottavan, että jollain on kova kiire. Kun viime vuonna olin opintovapaalla ja ennen sitä, kun kävin päivätyössä sekä harrastin oman aikataulun puitteissa, en oikein ymmärtänyt sitä, että mitä kiire oikeasti tarkoittaa. Aina ehtisin näkemään ystäviä tai harrastamaan, kun halusin. Nyt ne ajatukset kolahtavat kyllä täysin omaan nilkkaan, sillä kiirehän omassakin elämässä nyt vain on. No, mikä saa mut tosi kiireiseksi? Käyn päivätöissä, valmennan asiakkaita oman yritykseni kautta sekä myös erikseen turkulaisen kuntosalin asiakkaita. Nyt vielä harrastuksena kirjoitan blogia ja pitäisi itsekin päästä purkamaan energiaa ja treenaamaan. Itsehän täysin syypää olen siihen, kun vaan sanon kyllä ja kyllä kaikille, mutta jossain vaiheessa pitänee kai miettiä, että mitä voisin tehdä, jotta saisin aikaa enemmän blogille sekä omalle yritykselleni. Onko teillä kiireitä ja miten te saatte arjen rullaamaan niin, ettei tunne olevansa koko ajan kiireessä tai hosuvansa asioiden kanssa?

Miten treenaan tällä hetkellä?

Aloitin uuden harrastuksen BJJ:n (eli brasilialaisen jujutsun) yhdeksän viikkoa sitten ja tällä hetkellä ehdin käymään vain BJJ treeneissä, suunnilleen kolme tai neljä kertaa viikossa. Tarkoitus olisi taas päästä kuntosalille kerran-pari viikossa sekä tehdä erilaisia kehonpaino -ja intervallitreenejä, jotka ovat ihan mun lemppareita, mutta vasemman käden kyynerpää on särkenyt jo kuukauden, niin kuntosalitreenit sekä kehonpainotreenit on pitänyt jättää hetkeksi sivuun. Uuden harrastuksen aloittaminen on kyllä mielenkiintoista, josta syystä ensi viikolla jaan omia fiiliksiä asiasta ja samalla avaan sitä, että minkälaista BJJ harrastuksena oikein on.

Mitä puin tänä aamuna päälleni?

Istun nyt kotona, sillä olen kotona etäpäivää viettämässä ja sen vuoksi päälleni valikoitui aamulla rennot verkkarit sekä huppari. Tässä ihanan fressissä lookissa on hyvä viettää etäpäivä, heh. Miksi nyt turhaan pukeutua tai meikata, kun kotona sitä vaan töitä tehdään. Myöhemmin lähden ajamaan Järvenpäähän ja vaatteiden vaihto sekä suihku voisi tulla kysymykseen.

Mistä olen ollut tyytyväinen tällä viikolla?

Olen ollut tyytyväinen siitä, että selvisin tiistain ensimmäisistä BJJ normaalin ryhmän treeneistä, vaikka keskiviikon ja torstain treenit jännittivät vieläkin ihan hulluna. Uusiin ihmisiin tutustuminen ja se, että on lajissa vielä niin kokematon ja huono, niin hieman ahdistaa ja masentaa. Mutta sitä vartenhan siellä treeneissä ollaan, että opitaan, joten pää pystyyn ja huomenna kohti uusia kivoja treenejä! Onko joku muu myös aloittanut uuden harrastuksen lähiaikoina ja voi samaistua samanlaisiin fiiliksiin?

Kuvat ja ediointi: Anna Nääppä

Minkä leffan katsoin viimeksi?

Katsoin viime viikonloppuna Wonder Woman -leffan, jota suosittelen kyllä. Mä tykkään eniten leffoista, jossa on äctiön päctiöniä, eli siis kunnon toimintaleffat sekä ne, missä on myös vähän mielikuvitus twistiä mukana ovat ihan parhaita. Olen kyllä leffojen suurkuluttaja ja tänä viikonloppuna ajatuksissa on katsoa Belko Experiment. Onko joku nähnyt noita leffoja?

Mitä kaipaan tällä hetkellä?

Tämä on helppo. Kaipaan lämpöä, aurinkoa sekä rannalla löhöilemistä. Kuka muu kaipaa kesää, tai ylipäätään aurinkoa sekä lämpöä? Nyt näin marraskuussa huomaan selavani vanhoja kuvia matkoilta ja toivoisin, että voisin teleportata itseni ulkomaan lämpöön makoilemaan. Nyt ei ole tiedossa lomaa tälle vuodelle enää, mutta onneksi matka on varattu ensi vuodelle, tosin maaliskuulle vasta. Kaipaan tällä hetkellä vieläkin viime vuoden opintovapaan aikaa, jolloin itse sain määrittää omat työajat sekä aikataulut. Huomasin sen, että kun on kerran saanut maistaa tuollaista vapautta, niin normaaliin arkielämään ja päivätyöhön on ollut paljon vaikeampi totutella. 

 

Jättäkää kommenttiboksiin kysymyksiä, joita haluaisitte olevan seuraavassa perjantain kysymyksiä -postauksessa. Ja hei, kertokaa mitä teidän elämään just nyt kuuluu.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Essi

 

 

Edellisessä postauksessa:

10 minuutin keskiviikko: kotitekoiset kasvonaamiot

 

SEURAATHAN JO MINUA?

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

2 vastausta artikkeliin “Perjantain kysymyksiä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta