Kurkkaa vinkkini heleään ja päivettyneeseen ihoon!

Kenelle muillekin tulee mieleen itseruskettavista oranssi ja epätasainen sävy? Olin aina sitä mieltä, ettei itseruskettavat ole oma juttuni, kunnes kokeilin tuotetta, joka oli oikeasti hyvä ja teki ihosta ihanan päivettyneen. Aloitin varovasti itseruskettavien käytön vasta viime vuonna, kun vihdoin uskalsin ja hyvä näin, sillä nyt tykkään pitää ihoni päivettyneen näköisenä näin talvellakin. 

Tässä vuoden aikana olen ehtinyt kokeilemaan vain kahta merkkiä, jotka sopivat itselleni oikein mainiosti ja joista en kovin helposti luovu. Luulin aiemmin, että itseruskettavien käyttö vaatii paljon toimenpiteitä ennen itse ruskettavan voiteen/vaahdon levittämistä, kun ohjeissa luki, että iho pitää olla kuorittuna ja kosteutettuna kunnolla, ei kuitenkaan saman päivän aikana ettei ihosta tule läikykäs. Voide tai vaahto piti levittää juuri tietyn ohjeen mukaan ja ottaa oikean verran tuotetta kintaaseen. Huh, olin jo ohjeista ihan sekaisin ja niiden vuoksi ehkä pitkitin itseruskettavien kokeilun aloittamista, kun ajattelin että toimet ennen voiteen levittämistä tuntuu jo kovin vaikealta. Kauhukuvani oli, että ihostani tulee laikukas, jos en noudata ohjeita millin tarkkaan, heh.

Arvostelujen kautta päädyin monen muunkin kehumaan Vita Liberataan, joka ei todellakaan vaadi ihon kuorintaa taikka kosteutusta ja voiteen/vaahdon levittämistä juuri oikealla tavalla, jotta rusketus onnistuu. Saan siis ihanan päivettyneen ihon, vaikka vähän hätäisesti vaahdon tai voiteen levittäisinkin, joka on juuri sopiva tällaiselle hätähousulle. Iineksen blogista bongasin kokeiluun kuukausi sitten Eco By Sonya -merkin, joka osoittautui myös yhtä hyväksi kuin Vita Liberata ja suuret taputukset se saa myös siitä, että on vegaaninen sekä 100 %:sti luonnollinen tuote.

Listasin alle nyt tämän hetkiset lempparini itseruskettavien saralta. Löytyykö teiltä samoja?

Eco By Sonya – Cacao Tanning Mousse

Tämä super hyvä ja hyvin levittyvä mousse antaa ihanan lämpimän rusketuksen iholle jo 1 – 4 tunnissa. Itse pidän tätä aina yön yli ja näin öisin hikoilevana voin sanoa, että voide hieman tuhri lakanoita, mutta ei pahasti. Aamulla rusketus oli hyvän ruskea, mutta ei kuitenkaan liian tumma, eikä yhtään läikykäs. Tuotteen esittelyssä sanotaan, että jo tunnin päästä iho on n. vaalean  kahvin värinen, joka vastaa kyllä tuotteen rusketusaikaa hyvin. Vaikka pitäisit yön yli, niin liian tummaa väriä ei kuitenkaan kannata pelätä, vaan saat täysin luonnollisen näköinen rusketuksen tämän tuotteen avulla.

Vita Liberata – Self Tanning Night Moisture Mask

Tämä yöksi laitettava voide kasvoihin antaa upean päivettyneen sävyn, ja jota voi hyvin halutessaan tummentaa laittamalla voidetta muutamina iltoina peräkkäin. Tämä ainakin antaa omille kasvoille ihanaa hehkua sekä sävyä, sillä talvisin ja muutenkin ihoni on normaalisti kovinkin vaalea. Voiteen tuoksu ei kuitenkaan ole täysin omaan makuuni, mutta se ei haittaa kun siihen tottuu. Tämä voide ei ole pelkästään itseruskettava, vaan kyse on ihan kunnon kasvovoiteesta, joka kosteuttaa ja häivyttää ihon juonteita sekä ryppyjä. Tämä tuote on ehdottomasti yksi suosikkini ja jota käytän viikottain. 

Vita Liberata – Self Tanning Gradual Lotion

Ostin tämän tuotteen suunnilleen kuukausi sitten ja olen ihan tykästynyt siihen. Joskus en vain jaksa laittaa itseruskettavaa, joten tämä voide toimii hyvin suihkun jälkeen vartalovoiteena, joka ruskettaa ihoa pikkuhiljaa. Voide levittyy ja imeytyy hyvin, eikä tahri vaatteita tai lakanoita, ja sen vuoksi tätä tulee laitettua aika useasti suihkun jälkeen. Tykkään tästä tuotteesta ihan hirmuisesti, sillä iho ei tummu yhtäkkiä, vaan pikkuhiljaa saat ihanan päivettyneen värin iholle. Iho tuntuu kosteutetulta sekä hyvinvoivalta, kun aamulla herään.

Vita Liberata – Self Tanning Tinted Mousse

Tämä on tuote, jonka olen ostanut ihan ensimmäisenä ja jonka takia jäänyt itseruskettaviin koukkuun. Ostin ensin medium -sävynä tämän, mutta vaaleaihoisille suosittelen ehdottomasti linkin takaa löytyvää dark -sävyä. Medium oli omalle vaalealle hipiälle liian vaalea ja jotta sain kunnon päivetyksen iholle, piti moussea laittaa kolme kertaa, kolmena eri iltana. Dark -sävyn kanssa jo yhdellä kerralla tulee ihosta juuri oikean ja hyvän värinen, mutta ei kuitenkaan liian tumma. Myös tämä saattaa ihan hieman värjäyttää lakanoita, jos oikein kovin hikoiluttaa öisin, mutta itse en koe sitä ongelmaksi, sillä se poistuu hyvin lakanoiden vaihdolla. Suosittelen tätä laittamaan yöksi, jotta rusketusaika pitenee. En itse ainakaan ole sitä muulla tavalla kokeillut ja en usko, että se muutamassa tunnissa kunnolla ehtii vaikuttamaan, jos kunnollisen värin iholle haluaa. Muuten ihan huipputuote ja jonka käyttämistä ehdottomasti jatkan.

Vita Liberata – Body Blur

Tämä tuote sopii hyvin kesällä käytettäväksi tai lomamatkoille, sillä tämä tuote antaa silkkisen tunteen iholle ja on tavallaan ihon oma meikkivoide, joka peittää ihon virheet ja epätasaisuudet. Tätä tuotetta voi käyttää myös kasvoihin, mutta itse olen lätrännyt tätä vain käsivarsiin sekä jalkoihin. Voide antaa ihanan hehkun iholle ja sen vuoksi tykkään tästä tuotteesta kovinkin paljon. Itselläni on väri Medium / Latte, joka ei ole liian tumma, mutta silti antaa jonkin verran väriä iholle. Tämä tuote voi hieman tuhria vaatteita, joten pieni määrä riittää vallan mainiosti. Body Blur myös levittäytyy ihanasti ja tasaisesti.

Vartalolle levitän tuotteita aina kintaalla, jonka pesen käytön jälkeen. Yllättävän kestäviä nämä kintaat ovat hintaansa nähden, joten suosittelen testaamaan.

 

Onko teillä jotain omia suosikkeja itseruskettavista, jakakaa ihmeessä omat vinkkinne 🙂

 

 

 

LUE MYÖS:

7 x omituista asiaa minusta

Omat kauneusrutiinit x 10

 

 

SEURAATHAN JO MINUA?

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

2 vastausta artikkeliin “Kurkkaa vinkkini heleään ja päivettyneeseen ihoon!”

  1. Siis bongasin eilen IG:stä tän rusketuspostauksen ja nyt ehdin kurkkimaan! Skrollasin jo alaspäin et hitto samat lempparit meillä, mut sit huomasin et olitkin linkittänyt mun blogiin! ;D siis Eco by Sonya ja VL on niin parhautta!! 💕

    • Jee, kiva kun kurkkasit 🙂 Ja siis sun blogista löytyy vaikka mitä kivaa, heh! Ja ei siitä ole kauaa kun tuon Eco by Sonya -merkin bongasin sun blogista ja on todellakin hyvä haastaja VL:lle. Iso peukku siis sille tuotteelle sekä sun vinkeille! Jos et ole koittanut noita kaikkia VL:n tuotteita, niin suosittelen. Ne on kaikki ihan kans mun lemppareita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta