7 x YouTube-kanavat, joita seuraan!

Kuvat ja editointi: Anna Nääppä

Olen aika kauan ollut YouTuben videoiden suurkuluttaja ja mun mielestä on aivan hienoa miten myös vloggaaminen on alkanut yleistyä, tai että kuinka paljon erilaisia videoita tai tubettajia ylipäätään nykyään löytyy. Usein YouTubesta yleensä löytyy vastaus kaikkeen, heh! Itse olen aiemmin katsonut pääasiassa YouTubesta meikki -ja kauneusvideoita, ja silloin tulikin kylppäriin hamstrattua kaikenlaista purkkia ja purnukkaa. Oli pakko testata heti, jos jokin uusi primer oli testattu hyväksi, heh! Kenelle on käynyt samoin?

Usein katson myös erilaisia arvosteluja esimerkiksi farkkumerkistä tai treenivaatteista. Tämäkin on kätevää, sillä sen vuoksi ostopäätös on voinut vahvistua ja saanut hyvät speksit siitä kyseisestä vaatteesta/tuotteesta. Viimeksi juuri katsoin GRLFRND -farkkujen arvosteluja, joita tällä hetkellä kuolaan. Tänäpäivänä avaan joka päivä kyllä YouTuben, mutta tykkään enemmän katsoa vlog -tyyppisiä videoita, kuin enää esimerkiksi täysin kauneuteen liittyviä videoita. Saatan katsoa joka päivä edes hetken jotain, niin saan laitettua aivot narikkaan ja hieman omaa aikaa töiden ohella. Alla löytyvät tämän hetkiset lempparini, joita nyt just eniten seuraan.

 

Jon Olsson

Jos ette ole vielä katsoneet Jon Olssonin videoita, niin suosittelen ehdottomasti. Videot ovat super hienosti tehty ja niistä huokuu elämän into sekä Jonin videot ainakin itselle antavat inspiraatiota ja motivaatiota jaksaa omien unelmien jahtaamista. Hänen tyttöystävänsä Janni Delerin videoita myös seuraan aktiivisesti, kuin myös hänen ihanan fiiliksen blogia. Suuri suositus siis Jon Olssonin videoille. Varoitus: videoiden katselu voi aiheuttaa matkakuumetta.

Ashley Brooke

Tykkään New Yorkissa asuvan Ashley Brooken videoista, varsinkin vlogeista, sillä jollain tavalla hän ja hänen poikaystävänsä jaksaa aina naurattaa. Videoista saa myös hyviä vinkkejä kasvisruokailuun sekä muuten vaan hän on niin symppis, että palaan aina uudestaan hänen YouTube -sivuilleen.

Lydia Elise Millen

Lydia Elise Millen on englantilainen vloggaaja ja bloggaaja, joka on saanut valtavasti seuraajia vlogeilleen, enkä ihmettele. Hänen vlogit on jollain tavalla niin ihanan aitoja ja koska hän on niin jalat maassa oleva, niin sen vuoksi tykkään katsoa hänen videoitaan. Myös ihanat vaatteet ja asusteet loistavat videoissa, joista saa omaan pukeutumiseen joskus ideoita.

Natacha Oceane

Natachan YouTube -kanavan löysin jokin aika sitten ja jäin suorastaan heti koukkuun. Katsoin useamman videon siltä istumalta. Vlogeissa näkyy paljon ihania ja terveellisiä reseptejä sekä vinkkejä treeniin ja hyvinvointiin. Näistä videoista saa varmasti motivaatiota treenaukseen ja kokeilemaan erilaisia reseptejä.

Sammy Robinson

Voi vitsit, tämän kaunottaren videot ovat jollain tavalla niin kivoja. Katson paljon hänen meikkitutoriaaleja sekä eri vaatemerkkien arvosteluja, mutta myös vlogeja. Olen hänen videoiden ansiosta löytänyt uuden vaatemerkin nimeltä White Fox Boutiquen, jolla on aivan ihania vaatteita, ja jotka vielä istuvat tähän 152 senttiseen runkoon, heh!

Brittany Dawn Fitness

Katson Brittanyn videoita, sillä itsekin noudatan pätkäpaastoa ja sen vuoksi hänen vlogejaan on kiva seurata. Itse tykkään eniten What I Eat In A Day -videoista, josta saa kivoja vinkkejä omaan ja tylsään ruokailuun. Hänellä on rento asenne ruokailuihin ja treenaukseen, joka mun mielestä on hyvä asia.

Angelica Blick

Voi että, Angelican vlogit ovat myös sellaisia, joita paljon katson, mutta saan niiden vuoksi myös matkakuumetta, heh! Seuraan lisäksi hänen blogiaan, joka on yksi ihan lempparini. Hänellä on niin upea tyyli ja näyttää aina niin ihanan freesiltä. Koska hänen videot ovat aina niin iloisia, niin sen vuoksi tykkään niistä. Iloisuus tarttuu hei!

Löytyikö listalta jo teille entuudestaan tuttuja YouTube -kanavia?

 

Nyt ei muuta kuin evästä syliin ja YouTube tulille. Kertokaa myös omat suosikki YouTube -kanavat, sharing is caring! 🙂

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

Essi

 

 

LUE MYÖS:

Jokapäiväiset koruni

Haluatko voimaa alakroppaan?

 

SEURAATHAN JO MINUA?

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta