Nopea, mutta tehokas kehonpainotreeni!

 

Uuden harrastuksen myötä omasta treeniohjelmasta voimaan painottuva lihasvoimaharjoittelu on jäänyt hieman taka-alalle ja sen tilalle on vaihteeksi tulleet taas erilaiset kestävyys -sekä intervallitreenit. Tykkään tällä hetkellä tehdä pääosin kehonpainolla erilaisia HIIT -treenejä, sillä nämä n. 30 minuutin mittaiset treenit ovat kyllä kamalia ja toisaalta ihania, kun vaan antaa kaikkensa. Vitsi se fiilis on mahtava, kun treeni on ollut tarpeeksi haastava, on itsensä ylittänyt sekä treenin suorittanut kunnialla! Kuka muu on samaa mieltä?

Tässä tulee ihan super hyvä treeni, jota ehdottomasti kantsii kokeilla! Tämän treenin voit hyvin tehdä kotona, kuntosalilla tai ulkona, sillä tarvitset vain penkin sekä halutessasi myös käsipainot. Nyt kirpsakoilla ulkoilmoilla kantsii suunnata ulos, sillä raikas ilma on vaan niin ihana treenatessa ja kun lämmin tässä treenissä tulee aivan varppina, niin vilustumista ei tarvitse pelätä. 

 

Nopea, mutta tehokas kehonpainotreeni: 

8 liikettä, 3 – 4 kierrosta

45 sek. työtä, 15 sek. taukoa

max. 1 minuutin tauko kierrosten välissä

Tee kahdeksan liikettä putkeen niin, että tee yhtä liikettä 45 sekuntia ja huilaa 15 sekuntia. Kun kaikki kahdeksan liikettä on tehty, pidä maksimissaan minuutin pituinen tauko ja tee kierros uudestaan. 

 

Ja liikkeet ovat:

Bulgarialainen kyykky (molemmat jalat)

Luistelukyykky

Ojentajadippi penkillä

Penkille nousu (käsipainoilla) 

Sammakkohypyt

Penkkihypyt

Lankku suorin käsin + näpäytys olkapäihin 

Venäläiset potkut

 

Huh, tuo treeni on todella hyvä ja vie suunnilleen sen puoli tuntia päivästä aikaa. Ei siis paha ollenkaan, joten kantsii kokeilla. Muistakaa tehdä liikkeet harkitusti sekä rauhassa ja älkää kiirehtikö liikkeiden teossa, sillä toistoja joka tapauksessa tässä treenissä tulee jo muutenkin riittävästi. Ja muistakaa lämmitellä lihakset kunnolla, haluan tästä aina muistuttaa 🙂

Treeni-iloa ja kertokaa ihmeessä jos laitoitte treenin testiin, jes!

Essi

 

 

LUE MYÖS:

Kehtaako kuntosalille mennä?

Tätä sinun kannattaisi jatkuvasti tehdä!

 

 

SEURAATHAN JO MINUA?

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

 

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta