Perjantain kysymyksiä!

 

Olen ollut tänään etänä oman vakituisen työn puolesta ja olen tätä postausta ruokatunnilla sekä tauoilla kirjoittanut ja tietty verkkareissa – ihan parasta! Etäpäivissä on niin kiva se, että voit herätä 10 minuuttia ennen kuin työt alkaa, voit olla meikittä ja kotiasussa vaikka koko päivän jos siltä tuntuu. No täällä on siltä tuntunut ja työpäivän loputtua pitäisi tästä tytöstä kuitenkin saada jollain tavalla edes edustavan näköinen, sillä menen Annan kanssa kuvaamaan blogia varten. Oikein kiva perjantai siis!

Mutta nyt olisi aika perjantain kysymyksiin ja samalla pääsette tutustumaan hieman elämääni, että mitä oikein touhuilen, mikä tekee mut onnelliseksi ja mitä aion viikonloppuna tehdä. Nämä kaikki ja vähän jotain muutakin selviää alla olevista kysymyksistä.

Mitä viikonloppuna on suunnitelmissa? 

Tänä viikonloppuna aika pitkälti teemana on rentoutuminen. Tänään otamme tosiaan Annan kanssa kuvia, jonka jälkeen lähden ajelemaan Järvenpäähän. Tarkoitus olisi tänään illalla vaan olla ja mutustella jotain herkkuja sohvalla – niin kivaa. Huomenna on BJJ -treenit, ulkoilua koiran kanssa ja illalla käymme elokuvissa katsomassa Blade Runner -leffan. Elokuvan traileri ainakin vaikuttaa hyvältä ja mielenkiintoiselta. Ja sitten lauantai illalla leffan jälkeen voisin mennä saunaan rentoutumaan sekä tehdä vaikka kasvonaamion, ihanaa! Sunnuntaina vuorossa olisi jokin treeni, mutta se selviää varmaan vasta sunnuntaina, heh!

Mistä olen onnellinen tällä hetkellä?

No olen onnellinen tällä hetkellä aika monestakin asiasta. Mutta juuri nyt onnelliseksi mut tekee sen, että voin rustailla blogia tänne FitFashion -portaaliin sekä siitä, että pystyn viikonloppuna lataamaan akkuja taas tulevaan viikkoon. Liian hektinen viikonloppu nyt tähän väliin ei olisi hyvä juttu ja kehoni oikein kaipaa rentoutumista. Sauna, hyvä ruoka ja seura, siitä on hyvä viikonloppu tehty. Nauramaan mut saa tällä hetkellä Lilybug_lpb story -videot, johon olen ihan koukussa ja jotka ovat ihan älyttömän hauskoja, suosittelen katsomaan!

Koska viimeksi suutuin itselleni?

Hmm, no taisin suuttua kunnolla itselleni viime viikolla, kun tein ruokaa. Mun mielessä on paljon tällä hetkellä töiden takia ja kun mielessä pyörii miljoona asiaa, niin ei järki pelaa kunnolla. Olin ottamassa kikhernepihvejä pois uunista, laitoin uunipellin pöydälle ja katsoin, että pihvien pitää vielä hetken olla uunissa. No, ajatuksissa avasin uunin auki ja nappasin käsilläni uunipellistä kiinni, ja kun tunsin käsieni palavan, niin pihvit tippuivat lattialle. No se siitä ruoasta sitten. Välillä ärsyttää se, että pyöritän mielessäni niin monta asiaa kerralla, että näköjään pelkästään ruoan laittaminen uuniin on jo vaikeaa. Tunsin vaan itseni jotenkin tyhmäksi, kun en tajunnut ottaa uunipellistä kiinni uunikintailla, argh! Miettisin, että nyt on pakko ottaa päivisin hetkiä, jolloin vaan vaikka istun silmät kiinni ja olen, enkä varsinkaan näprää kännykkää. Pienet rentoutumishetket varmasti tehoavat ja auttavat pitämään järjen juoksun paikallaan.

Mikä on lemppariruokani tällä hetkellä?

Tämän viikon ehdoton suosikki on kikhernepihvikulho, joka sisältää sitä kikhernepihvejä, salaattia, kanaa ja täysjyväriisiä. Teen kulhoon mukaan lisäksi oman chipotle -kastikkeen sekä guacamolen, joka tuo ihanaa piristystä muuten aika tylsään ruokaan. Koska tämä ruoka on helppo ja suht nopea, niin ajattelin tehdä siitä ihan erillisen postauksen. Nam!

Mitä ensi viikolla tapahtuu?

Ensi viikko on poikkeuksellinen sen osalta, että näen yhden ystävän kaksi kertaa viikon aikana, kuitenkin yhteisten eri ystävien kanssa 🙂 Ihanaa vihdoin päästä näkemään ystäviä ja juttelemaan niistä ja näistä. Oman vakituisen työn, omien asiakkaiden valmentaminen, harrastuksien ja blogin kirjoittaminen vie aika paljon aikaa. Täällä nousee käsi ylös, jos jollain on hyviä vinkkejä antaa ajankäyttöön liittyen, heh. Lisäksi ensi viikolla on viimeinen viikko BJJ peruskurssia ja sen jälkeen pääsen niin sanottuun jatkoryhmään kaikkien jo harrastavien joukkoon. Hiukan jännittää, iiik!

Mitä shoppailin viimeksi?

Shoppailen jonkin verran (aina) netin kautta ja kun se on niin helppoa, niin paketteja nyt tuppaa tulemaan jonkin verran. Vaatteet ja kengät on kiva sovittaa kotona ja jos ne ei istu, on ne helppo palauttaa ja suurin osa meneekin palautukseen. Shoppailin viimeksi savukranaatteja (don’t ask why) sekä Asokselta erilaisia poskipunia (klik ja klik), jotka ovat nestemäisiä ja niitä voi käyttää huuliinkin. Ihan supereita! Miksi en ole aiemmin tuollaisia käyttänyt? Tällä hetkellä etsin uusia vaaleita farkkuja, ja olenkin muutamat jo kotiin tilannut sovitukseen, mutta ne ei vaan sopineet ollenkaan. Hyvistä merkeistä otetaan mielellään vinkit vastaan 🙂

Kuvat ja editointi: Anna Nääppä

 

 

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu tai mikä tekee teidät just nyt onnelliseksi?

Rentouttavaa viikonloppua!

Essi

 

 

LUE MYÖS:

Omat kauneusrutiinit x 10

Mitä on hyvinvointi?

 

SEURAATHAN JO MINUA?

INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

2 vastausta artikkeliin “Perjantain kysymyksiä!”

  1. Leen farkut sopii hyvin vähän pyöreämmille reisille ja pyllylle, oma suosikki on Scarlett cropped jotka on tosi pillit ja aavistuksen vajaamittaiset 🙂

  2. Hei mahtavaa, kiitos 🙂 Kävinkin kurkkaa noita farkkuja ja vaikuttavat tosi hyviltä, testiin menee! Kiitti vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta