Olen Essi, tervetuloa blogiini!

 

Kuvat ja editointi: Anna Nääppä

 

Moikka ja kiva kun eksyit blogiini!

Olen aiemmin kirjoitellut blogiani Lilyssä ja nyt olen ihan super onnellinen, että saan jakaa liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä erilaisia kirjoituksia sekä vinkkejä täällä FitFashionin puolella. Vaikka liikunta onkin elämässäni iso asia, niin olen myös ikuinen matkakuumetta poteva sekä muodista ja kauneudesta kiinnostunut tyttö. Valmistuin viime vuonna Eerikkilän urheiluopistosta liikunnan ammattitutkintoon johtavasta tutkinnosta ja siitä saakka olen oman vakituisen työni ohella tehnyt Personal Trainer -valmennuksia. Tällä hetkellä elämässäni tasapainoilen sivutoimisen yrittäjän sekä kokopäivätyön yhdistämisessä, joista tulen omia ajatuksia varmasti jakamaan. Itse harrastan kuntosaliharjoittelua, kehonpainotreenejä ja erilaisia aerobisia harjoitteita sekä uutena harrastuksena brasilialaista jujutsua. Ennen harrastukseni painottui aika pitkälti kuntosaliharjoitteluun ja joskus jopa pääasiassa lihasten kasvattamiseen, mutta nykyään haluan luoda vartalostani toimivan ja hyvin liikkuvan.

Olen joskus elänyt kovinkin kurinalaista elämää ruokavalion sekä liikunnan suhteen, mutta tänäpäivänä liikun ja syön omieni tuntemusten mukaan hieman rennommalla otteella. Sen vuoksi haluan jakaa vinkkejä myös siitä, että miten voi saavuttaa omat tavoitteet ilman tiukkia dieettejä ja tehdä liikunnasta hyvän fiiliksen tavan.

 

Miten outo olen ja mitä outoja asioita teen tai mistä en suostu luopumaan, niin kurkkaa alta:

 

5 x oudoimmat ja ehkä jopa ällöimmät asiat minusta!

10 x oudoimmat asiat

Mitä tapahtuu viiden vuoden sisällä?

5 x asiat, joista en luovu!

 

Toivottavasti tulet vierailemaan jatkossakin blogissani!

Essi

 

 

 

SEURAATHAN JO MINUA?

INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

8 vastausta artikkeliin “Olen Essi, tervetuloa blogiini!”

  1. Tervetuloa! Jatkossa ehkäpä vain pari kuvaa ja sitten sitä tekstiä. Laittamalla 16 kuvaa itsestäsi samassa asussa heti alkuun annat itsestäsi aika itsekeskeisen vaikutelman. Otathan tämän rakentavana palautteena. 🙂

  2. Moikka ja kiitokset 🙂 Harmi juttu, että koit näin ja tarkoitus ei ole ollut antaa ollenkaan itsekeskeistä vaikutelmaa. Tottahan toki otan palautteesi rakentavana palautteena ja palautetta otan aina mielelläni vastaan, risuja sekä ruusuja. Itse tykkään siitä, että blogeissa on paljon kuvia ja sen vuoksi niitä omassa blogissa on. Muissa postauksissa on kirjoitusta enemmän ja tulee jatkossakin olemaan 🙂

    • Kiitos palautteesta 🙂 Tuo kuva on kyllä tosi kiva, pidän tuosta värimaailmasta kyllä. Onneksi bannerit ovat aina vaihdettavissa 🙂 Itse koen nykyisen bannerin olevan iloinen sekä positiivinen kuva ja sen vuoksi halusin sen banneriksi laittaa. Mutta pidän ehdotustasi korvan takana.

      Kivaa viikkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta