Mitä treenivaatteita käytän?

Kuka muu nostaa käden ylös, kun kyse treenivaatteiden hamstrauksesta? Täällä ainakin nousee vahvasti käsi ylös, heh. Itse kun tuppaan aika lailla olemaan paljon treenivaatteet päällä, niin parempi että niitä on riittävästi. Mulle on tullut tiettyjä suosikkimerkkejä ajan myötä ja jotka tiedän, että ne varmasti istuvat, mutta yleisesti mulle käy aika pitkälti kaikki treenivaatteet, kunhan ne istuvat ja ovat hyvän tuntuiset päällä. Hinnat vaihtelevat treenivaatteissa ihan hirmuisesti ja itse olen sitä mieltä, että jotkut ovat aivan mielettömän kalliita ja yleensä vain ihan merkin vuoksi. Yleensä mietin pitkään jotain kalliimpia treenivaatteita, kuten leggingsejä, että saisiko saman tyylistä sekä suunnilleen samaa materiaalia sisältävät treenivaatteet jostain edullisemmin. Hintalappu ei siis aina takaa oman kokemuksen osalta sitä, että mitä kalliimpi, niin sen parempi, mutta eroja merkeissä on todella paljon. Joskus haluan panostaa ja ostaa vaikka 100 euron treenihousut, mutta sitten välillä jalassani on ihan Hennes & Mauritzin alle parin kympin leggarit ja ovat muuten sitten niin kivat jalassa.

Alle ajattelin jakaa tämän hetkisiä omia lemppareita ja mitkä on kovassa käytössä tällä hetkellä. Kuvista puuttuu muun muassa merkin Lululemon, jota en voi hypettää enempää. Vaikka tämä on suht hinnakas merkki, niin ovat housut ja treenipaidat sen arvoisia, eli näihin kantsii aika ajoin panostaa. Mun suosikit ovat treenitrikoista Align Crop, sillä ne istuvat tähän lyhyempään runkoon kivasti ja ovat malliltaan korkeavyötäröiset, jotka on ihan must. Treenitoppien aatelia ovat nämä, joissa on pientä kuppia rintaosastolla, mutta ei liikaa ja istuu ihan älyttömän kivasti.

Legginsit – Adidas // Treenitoppi – Free People

Uusi tuttavuus on Free Peoplen sporttivaatteet, joiden mallisto ja saatavuus vaihtelee aika lailla. Esimeriksi tuo musta toppi oli vielä pari päivää sitten värivaihtoehtona, kun taas tänään ei sitä ollut. Mutta suosittelen tuota toppia, on ihanan napakka ja pysyy hyvin paikoillaan.

Nuo Adidaksen treenihousut ovat erittäin kivat päällä ja pysyvät treenatessa myöskin kunnolla ylhäällä.

 

Shortsit – Karhu // Urheiluliivit – Under Armour

Sporttiliiveistä mulle käy melkein kaikki merkit, sillä tuota etumusta ei juurikaan ole meikäläisellä, heh. Under Armourin liivit ainakin mulle istuvat ja pysyvät myöskin hyvin kohdillaan.

Karhun shortsit ostin edelliskesänä Stadiumin outletista ja ne ovat kesäan ihan mun lempparit shortsit. Juostessa tai treenatessa eivät nouse ja tuntuvat hyvältä jalassa. En löytänyt näitä enää mistään, mutta kai Karhu tekee ylipäätään hyviä shortseja?

 

Legginsit – Panos Emporio // Urheiluliivit – Under Armour

Panos Emporion treenihousut ovat myös löytö outlet -myymälästä ja ovat kivat kyllä päällä, mutta ei niinkään jalkapäivän tai treenin housut, joissa tulee paljon vaikkapa hypittyä. Vaikka ovat pienin koko, niin silti ne tuppaavat olemaan hieman isot ja valahtamaan alas.

Vaaleanpunainen on pop ja tuo väri sopii myös urheiluliiveihin. Nämäkin Under Armourin liivit ovat napakat ja hyvät päällä.

 

Shortsit – Adidas // Urheiluliivit – Nike

Nämä ihanan punaiset shortsit, mitä en enää löytänyt mistään, olivat kesällä tosi paljon käytössä. Täytyy todeta kyllä, että resori niistä tuppasi vähän kulumaan ja istuvuus huononi sen vuoksi merkittävästi. Juoksun aikana tuntui, että ne tippuivat, vaikka olivat mulle aika napakat ostovaiheessa.

Toinen merkki, jonka urheiluliivejä hamstraan on Nike. Nämä liivit ovat niin kivoja ja niitä saa vaikka ja missä eri värissä. Myös pieni toppaus on plussaa, sillä se ei häiritse lainkaan.

 

Legginsit – Bombshell Sportwear // Paita – Nike

Niken crop-paita on vieläkin hyvässä kunnossa, vaikka sitä on paljon käytetty. Tykkään niin paljon siitä, että ehkä voisin katsoa löytyykö kenties muita värejä.

Nämä ovat nyt ne aika hinnakkaat, mutta hyvät treenihousut, joista jo aiemmin olenkin kirjoittanut. Näiden leggareiden kangas on niin ihanan pehmeää ja tuntuu iholla erittäin miellyttävältä. Pituus on ihan vähän liian pitkä näin lyhyelle, mutta onneksi voi hieman kääräistä lahkeita, eikä kukaan (toivottavasti) huomaa mitään. Koska nämä tulevat jenkeistä, tulee myös tullit maksettavaksi ja se on yksi miinuspuoli.

 

Paita – Gina Tricot  // Shortsit (ostettu Singaporesta, en muista kaupan nimeä)

Voin hyvin käyttää treenatessa ihan muitakin kuin treenivaatteita. Tämäkin musta crop -mallinen pitkähihainen paita on Gina Tricotista ja sopii hyvin esimerkiksi korkeavyötäröisten leggingsien tai shortsien kanssa mainiosti. Ihan mitään kovin kauheeta hikijumppaa en välttämättä suosittele, sillä muut kuin treenikangasta olevat vaatteet voi pidemmän päälle alkaa hippasen tuoksumaan ällölle.

 

Kengät – New Balance (lasten) // Legginsit – Purelime

Nämä ehkä TOP5 sijoittuvat leggingsit ovat Purelimen mallistoa ja on hyvät pituuden, vyötärön korkeuden ja hyvän istuvuuden vuoksi listalla. Jos nämä menisivät rikki, niin ostaisin heti uudet. Niin hyvät nämä ovat, napakat ja muhkuroiden näkymisestä ei ole tietoakaan.

 

Kengät – Adidas (NMD -mallisto) // Legginsit ja urheiluliivit (vastaavanlaiset) – H&M // Takki – New Look

Tämä treenivaatekombo on uusi lempparini ja nämä ovat aivan älyttömän hyvät siihen verrattuna, että minkä hintaiset nämä ovat. Housut istuvat niin hyvin ja ovat todella imartelevat. Myöskään selluliitin näkymisestä ei kantsi huolehtia, vaikka ohuelta kankaalta saattaakin näyttää. Päinvastoin, kangas on juuri sopivan paksuista ja tosiaan ovat napakat päällä.

Hankin yleensä lenkkarini lasten osastolta, koska aikuisten koko 36 on ollut liian iso yleisesti, buu! Nämä Adidaksen NMD -mallisto kuitenkin on ilmeisesti sellaista mallia, että koko 36 sopii hyvin, vaikka oikea koko olisi 35. Harmi, että nuo lenkkarit ovat melko tyyriit, sillä vaihtoehtoja olisi vaikka ja kuinka monta.

 

Legginsit – World of Leggings // Toppi – Free People // Kengät – Adidas

Harmaat leggarit ovat olleet jo pitkään ostoslistalla. Lululemonin harmaita olen kuolannut, mutta mun koko on jatkuvasti ”out of stock”. Argh, voiko ärsyttävämpää olla? 🙂 Nämä leggarit löysin sattumalta googlettamalla ja ovat ihan ok, perusleggarit. Hintakaan ei ole paha, mutta ne tuppaavat vähän helposti kulahtamaan. Ihanat ne on päällä, ihan kuin housuja ei olisi ollenkaan.

Ja tämä toppi. Se on myöskin Free Peoplen mallistosta ja sitäkin oli tuossa muutamia päiviä sitten vielä myynnissä, mutta nyt en löytänyt enää mistään. Ehkä ne tulevat taas sivuille myyntiin, kun saavat lisää tuotteita varastoon, kenties? Tämä toppi on ihana ja tulee olemaan varmasti päälläni useammin, varsinkin kesäisin.

 

Housut – Adidas (lasten) // Kengät – Nike

Punainen on ihan mun väri tällä hetkellä. Silmät suuntaavat sinne, missä punaista näkyy ja punainen väri sopii myös housuihin. Nämä löysin lastenosastolta, mutta nyt löysin enää vaan miesten mallistoa. Toisaalta, nekin varmaan käyvät naisille ihan hyvin. Kolmiraidat on vaan niin kivat!

 

Legginsit – Nike // Kengät – Adidas

Niken legginsit ovat yhdet suosikkini, sillä niiden hinta on sen verran muikea kukkarolle, mutta ovat kuitenkin hyvin istuvat ja mukavat päällä. Näitä taitaa löytyä jo vaikka minkä värisiä, valitset vaan oman värisi ja nauti hyvistä treenihousuista. Näitä housuja en jalkapäivinä käytä, ja nyt ihmettelen että miksi en? Ne ovat napakat, mutta ehkä se, että kangas on puuvillainen, niin se voisi häiritä. Hikiläikät meinaan näkyvät sitten liiankin hyvin 🙂

 

Treenipaita – Gymshark // Legginsit – Nike

Gymshark taitaa olla tämän hetken suosituin treenivaatemerkki, sillä kaikki niiden vaatteet myydään yleensä tosi nopeasti loppuun ja jos et ole nopea, jäät nuolemaan näppejäsi. Sain tämän paidan hankittua kaksi minuuttia sen jälkeen, kun tämä mallisto tuli myyntiin. Sitten ne olikin taas kauan myyty loppuun. Melkoinen suosio! Paita on ainakin todella mukava ja kovin odotan, että voisin joskus ehtiä hankkimaan tämän merkin housut ja koklaamaan, että ovatko niin hyviä kuin mitä niistä sanotaan. Koko on paidoissa ainakin pientä, joten kantsii ottaa yksi koko isompi kuin normaalisti.

 

Legginsit – Nike // Kengät – Nike

Nämä housut ovat vaan lempparit, on niin mukavat päällä!

 

Tämä asukokonaisuus on niin suloinen etten kestä. Tuo väri ja muutenkin se, että ovat yhtä ja samaa asua, niin jollain tavalla iskee. Harvemmin edes tykästyn mihinkään sellaisiin housuihin, jossa on tuollaista erikoisuutta lanteilla, mutta ne ovatkin yllättävän kivat päällä. Tämä on ehkä sellainen oloasu -tai asu, jonka kanssa ei kannata hikoilla, mutta käy vaikka hyvin koiran kanssa kävelylle lämpimänä kesäpäivänä.

Siinä oli nyt tämän hetkiset suosikkini ja jotka päälläni eniten näkyvät. Mitä suosikkimerkkejä sulla on ja mitkä treenivaatteet ovat sun tämän hetkiset lempparit?

Jes, energistä fiilistä teille!

Essi

 

 

SEURAATHAN JO MINUA?

INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta