4 x erilaista treeniä

 

Meitsi tykkää tehdä erilaisia treenejä kuntosalilla sekä ulkona ja kokeilla uusia treenijuttuja, sillä olen aika helposti kyllästyvä ihminen. Onko joku siellä samanlainen? Kyllästyn siis aika nopeasti, jos tekisin aina niitä samoja juttuja ja toisaalta on hyvä kropalle antaa aina vähän erilaista ärsykettäkin. Kehonpainolla tehtävät treenit sekä erilaiset intervallitreenit ovat sellaisia, joissa pystyn haastamaan itseäni ja niissä oikeasti hiki virtaa. Erilaisia variaatioitakin löytyy näistä miljoona, joten kyllästyä en ehdi. Ihan parhaita treenejä on ne, kun tuntee ylittäneen itsensä. Myös kuntosalilla se itsensä haastaminen on tärkeää, eikä sieltäkään ilman hikeä päästä pois, ja hyvä niin. Tällä hetkellä mulla ei ole käytössä mitään tarkkaa viikkosuunnitelmaa treenien osalta, varsinkin nyt kun uuden harrastuksen myötä on pakko mennä viikko kerrallaan. Tai siis, ainakin viikossa pyrin kaksi kertaa tekemään kuntosalitreenin ja sitten käyn juoksemassa tai teen jonkinlaisen intervalli -/plyotreenin. Teen kuntosalillakin nykyään aina joka kerta erilaisen treenin ja suunnittelen treenit vasta kun astun salille. Tämä ainakin käy nyt mulle vallan mainiosti ja tuo joustavuutta kivasti arkeen. Mennään nyt vähän fiiliksen mukaan ja jollain tavalla ihanan rentouttavaa, kun on normaalisti käynyt kuntosalilla neljä kertaa viikossa tietyn tarkan ohjelman mukaan.

Olen huomannut, että muutokset omassa treeniohjelmassa voi tuottaa hieman stressiä siitä, että mitä tapahtuu kun kuntosalitreeniä vähentää tai ohjelmaa muuttaa. Voi vähän mietiskellä myös sellaisia asioita, että tuleeko oma kroppa myös muuttumaan huonompaan suuntaan, kun ei käy siellä salilla rehkimässä ja tekemässä sitä lihasvoimaharjoittelua enää niin useasti. Tippuuko sarjapainot ja tuntuuko kroppa pehmeältä ilman sitä kuntosalin tuomaa pumppia? Ääh, niitä ei todellakaan kannata murehtia. Muutokset tuovat hyviä asioita elämään, joten uskalla tehdä joskus vähän jotain erilaista, oman treeniohjelman ulkopuolelta. Nyt voit tarttua kiinni ja koklala vähän erilaisia treenejä, jotka löydät alta. Nyt siis koklaamaan ja laittakaa hiki virtaamaan, jes!

 

Tällä treenillä rasva palaa

Hyvä intervalliharjoitus kuntopyörällä, joka saa sykkeet hyvin nousemaan sekä hien kunnolla valumaan. Pistä lempparimusiikit soimaan ja ei kun pyörän selkään.

 

Kiinteiden käsivarsien salaisuus

T’ässä on pelastus allien kiinteytykseen ja muutenkin on ihan super hyvä yläkroppatreeni. Kantsii koklaa ja huomata miten hyvillä liikkeillä saa yläkropan kunnolla pumppiin!

 

Aah, mehevä svedu -treeni!

Oi jes, tämä svedu eli svedbergin treeni on vieläkin ihan suosikkini, jota teen aina silloin tällöin. Viimeinen kierros on tuskaa, mutta ai että miten treenin loputtua tuntuu hyvältä. Tämä treeni ottaa koko kroppaan, wuhuu!

 

Peppu piukaksi

No onhan se pyrstökin laitettava töihin! Tällä treenillä irtoaa mieletön pakarapumppi! 

 

 

Huh, noilla treeneillä tulee varppina hyvä fiilis.

Touhukasta torstaita!

Essi

 

 

 

LUE MYÖS:

Mistä motivaatiota syksylle?

Mitkä ovat mummun vinkit elämään?

 

 

SEURAATHAN JO MINUA?

INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta