Kurkkaa vinkit nettishoppailuun ja säästä selvää rahaa!

 

Itse shoppailen melkein kaikki netistä, tietty ruokaa ja bensaa lukuunottamatta. Mutta kosmetiikka, vaatteet, kengät ja oikeastaan siis kaikki tulee nykyään tilattua nettikaupoista. Syy tähän on vain se, että ostaminen netistä on vaan niin nopeaa ja helppoa, varsinkin kun palautuskin on tehty nykyään ihan tosi helpoksi. Ja ihan kaikkia vaatemerkkejä ei edes Turusta saa, joten senkin vuoksi nettikaupat ovat vaan pop. Pitäisi kyllä enemmän tukea yrittäjiä ja käydä niissä kivijalkaliikkeissä ostamassa niitä merkkejä ja tuotteita, joita kaupoista saa, mutta tekosyy tällekin on aina aika. Voin ihan suoraan myöntää, että todella harvoin mulla on aikaa siihen, että menisin kaupungille kiertelemään tai edes ostamaan jonkun tietyn jutun, kun taas asun postia lähellä, joten paketin hakeminen on helppoa. Ehkä voisin haastaa itseni siihen, että lokakuussa ostaisin pääasiassa vaatteet ja kosmetiikat, mitä saa ostettua kaupoista, niin pelkästään liikkeistä. Kääk, mitenköhän toi edes ajallisesti on mahdollista, heh! Mutta ainakin yritän ja näin tuen yrittäjiä. Tulisiko joku mukaan haasteeseen? Kimpassa kun on kivempaa 🙂

Mulla on omia vinkkejä, jolla säästän selvää rahaa kun kyse on nettishoppailusta, joten jaoin nyt omat vinkkini fyffen säästämiseen. Jos teillä on jotain vinkkejä myös, niin otan ne ilolla vastaan.

 

1. Bonusway on yksi hyvä tapa säästää ja on tosi helppo ja nopea käyttää. Klikkaa itsesi sisälle, valitse nettikauppa ja kun shoppailet, bonusway     tunnistaa ostot sekä maksaa sinulle rahaa kertyneistä ostoista. Siis ihan mieletöntä, tai ainakin mun mielestä. Kertyneen summan näet omilla sivuillasi, jotka voit siis siirtää omalle pankkitilille halutessasi tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Bonuswayllä on todella paljon erilaisia nettikauppoja valittavana muodista matkusteluun sekä kauneudesta terveyteen, ja bonus on keskiarvoltaan n. 5 %:n luokkaa ostoksista. Kuitenkin, tuo on täysin ylimääräistä rahaa, joten mun mielestä aika hyvä diili! 

2. Etsi kuponkeja. Viliseekö nyt silmissänne ajatus sellaisesta kuponkikirjasta, jossa on kuponkeja kuponkien perään ja joka eri kauppaan? No ei maar, mutta siis oikeasti, kuponkien käyttämisessä ei ole mitään vikaa, vaan niiden ansiosta säästät rahaa. Kantsii googlettaa mahdollisia kuponkeja ja joskus jopa kysyn mahdollista kuponkia nettikaupan chat -toiminnan kautta. Mitä vikaa siinä on, jos haluaa vähän säästää? Blogeista löytyy hyviä alekoodeja, kun vähän viitsii nähdä vaivaa ja googlettaa esimerkiksi ”Ivyrevel alekoodi blogi” ja googlesta saa hyvin työkaluilla muutettua hakuajankohtaa vaikkapa viimeiseen kuukauteen. Ja tsädäm, ei muuta kuin alekoodilla shoppailemaan. Testattu on ja toimii, jes!

4. Tilaa uutiskirjeet. Okei, tämä ei ole hyvä vinkki, jos sähköpostisi ei automaattisesti suodata mainoksia. Mutta, olen itse laittanut gmail -sähköpostiini asetuksen, ettei mainokset tule itse pääsähköpostisivulle, vaan jakaa se ne tarjoukset -sivulle. Uutiskirjeissä olevat edut tai alekoodit löydän kuitenkin helposti menemällä katsomaan tulleita tarjouksia ja mikä parasta, ei uutiskirjeet häiritse lainkaan ensisijaista sähköpostilaatikkoani. Kuinka kätevää, sillä uutiskirjeissä saattaa olla usein erilaisia etuja esimerkiksi ilmaisesti kotiinkuljetuksesta tai alkavasta kamppiksesta.

 

Kuvat & editointi: Anna Nääppä  

 

5. Seuraa lempparimerkkejä sosiaalisessa mediassa. Myös Instagram on hyvä paikka mainostaa eri brändejä blogien lisäksi ja Instagramista myös voit löytää hyviä etuja, kunhan vaan seuraat lempparimerkkejäsi tai esimerkiksi Zalandoa, joka aina silloin tällöin tarjoaa hyviä alennuksia. Itse seuraan joitain lempimerkkejäni Instagramissa ja saan tiedon sitä kautta myös uusista jutuista sekä mahdollisista aleista. Koen sen itse näppäräksi ja on välillä tullutkin Instagramin kautta huomattua hyvä ale ja napattua siitä kiinni. 

6. Osta netistä luottokortilla. Useasti ostan netistä ihan normaalilla pankin luottokortilla, jolla ei oikeastaan ole mitään rahallista hyötyä esimerkiksi lentopisteiden kautta. Tilasin jo jokin aika sitten Norwegianin luottokortin, sillä sitä käyttämällä ansaitset pisteitä, joita voit taas käyttää Norwegianin lentoihin. Luottokortilla ostaessa myös hyvä puoli on se, että mikäli et saa ostamaasi tavaraa tai saat virheellisen/rikkoutuneen tavaran ja toimittaja ei jostain syystä suostu palautukseen, niin luottokorttiyhtiö maksaa sulle tilauksesta aiheutuneet kulut ja alkaa perimään myyjältä ko. summaa takaisin. Mä meinaan tilasin joskus vuosia sitten UGG -kengät (ehkä en niin luotettavasta kaupasta) ja en saanut niitä ikinä. Luottokortilta ne kuitenkin oli nätisti veloitettu, joten ei muuta kuin hakemusta luottokuntaan ja nopeasti sain rahat takaisin. Ihan mieletön palvelu! 

7. Käytä yksityistä selailua (incognito -ikkunaa), niin olet joka kerta uusi asiakas ja voit saada ilman rekisteröitymistä jo pienen alekoodin, jee jee! Tämä pikku vinkki kannattaa testata ehdottomasti ja säästää siten rahaa!

8. Osta lasten osastolta ja hyödynnä halvemmat hinnat. Lastenosastolta saa halvemmalla samoja vaatteita kuin aikuistenkin mallistossa on, siis aika usein kuitenkin. Jos vaan on mahdollista, niin kannattaa tätä niksiä hyödyntää ja hinnat ovat paljon halvempia. Esimerkiksi nämä aikuisten Niken lenkkarit ostin melkein puolet halvemmalla, kun kurkkasin lasten osaston valikoiman. Voin hyvin tilata lasten lenkkarit koossa 34, 35 tai 36 ja ne ovat miltei ihan samanlaiset kuin aikuisten mallit. 

 

Oletteko te minkälaisia ostelijoita? Ostatteko enemmän ihan kaupoista vai tuleeko tilattua enemmän netistä?

Iloisia shoppailuhetkiä ja loistavaa päivää teille!

Essi

 

 

 

LUE MYÖS:

Kurkkaa julkaisemattomia blogikuvia!

Syön pätkäpaaston mukaisesti. Mitä ihmettä se oikein tarkoittaa?

 

 

SEURAATHAN JO MINUA?

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta