5 x oudoimmat (ehkä jopa ällöttävimmät) asiat minusta!

 

ällöttävimmät-asiat-minusta

ällöttävimmät-asiat-minusta

ällöttävimmät-asiat-minusta

ällöttävimmät-asiat-minusta

oudoimmat-asiat-minusta

 

Voi vitsit, nyt on syyskuu alkanut ihan mielettömän kivasti. Aurinko on paistanut ja on ollut suht lämmin sekä vihdoin ja viimein saimme perheeni kanssa sovittua yhteisen lauantain iltapäivän, jolloin kävimme Turun Neråssä herkuttelemassa. Hei, todella vahva suositus kaikille! Palvelu oli hyvää ja ruoka vielä parempaa. Jokainen meistä (elämämme ruokakriitikot), oli varsin tyytyväisiä ruokaan.

Mutta, mennään ihan aiheeseen. Lueskelin joku aika sitten blogeista ällöttävimpiä juttuja itsestään -kirjoituksia ja jokin vaan siinä kolahti idealla, että ”minäkin haluan jakaa omat ällöimmät juttuni”. Ja pliis, jakakaa myös omanne, heh!

 

1. En pese hiuksia kuin kaksi kertaa viikossa. En tosiaan pese kuin maksimissaan kaksi kertaa viikossa hiukseni ja olen sen huomannut omalle hiuslaadulle hyväksi vaihtoehdoksi. Tämä kuiva luonnonkihara tukka ei tosiaan tarvitse pesua usein, sillä kun pesen hiukseni hieman harvemmin, ei ne myöskään rasvoitu niin helposti ja eivätkä kuivu entisestään. Käytän tosin pesujen välissä kuivashampoota sekä paras tähän asti koittamani ja kauan jo käyttämäni on Kloranen kuivashampoo.

2. Treenin jälkeen en välttämättä käy heti suihkussa. En siis välttämättä käy heti treenien jälkeen kotiin saavuttuani suihkussa, vaan voi vaihtaa kotivaatteet päälle ja käydä paljon myöhemmin vasta, kun siis jaksan. Joskus olen nukkumaan mennessä tajunnut, että heiiii, unohdin käydä suihkussa. No, onneksi oma hikeni on varsin hajutonta, joten voin hyvin mennä töihin käymättä suihkussa. Myös päikkärit onnistuu hyvin heti hikisten treenien jälkeen puhtaissa lakanoissa. Voi yök! Täytyy sen verran vielä todeta, että mulla vaan jotenkin hiki kuivuu nopeasti, vaikka posket punottavatkin vielä tunti treenin jälkeen, heh! Mutta öisin, siis hikoilen niin paljon. Ällöä onkin, kun herään siihen että olen täysin litimärkä. Siitä sitten vaan vessaan ja kuivaan itseni vessapaperilla ja haen uuden lakanan tai pyyhkeen minkä päällä nukun loppuyön, heh!

3. Voin syödä ja juoda hyvin jo vikan päivämäärän nähneitä tuotteita. Muistan aina kun mummini saattoi syödä leipää, jossa vähän oli hometta. Hän vaan joko poisti huonon palan tai raaputti homeen pois. Nuorena aina nauroin asialle ja kauhistelin, mutta omena ei taida puusta kovin pitkälle pudota, sillä voin hyvin syödä vielä esimerikiksi kananmunia, leipää, tekemääni ruokaa, vaikka se ei ihan tuoretta olisikaan. Myös maidon kanssa ei se ole nyt niin justiinsa. Jos se tuoksuu vielä maidolle, niin silloin se on vielä hyvää ja menee kahvin seassa oikein mainiosti. 

4. Käyn vessassa aika usein ovi auki. Käyn aika usein kotona vessassa ovi auki. Minkä ihmeen takia sitä nyt tarvii laittaa kiinni, jos kukaan ei näe. Okei, teen tätä myös poikaystäväni luona ja joskus jopa kavereitteni luona (vain ykköshädälle hei). Töissä aina tsemppaan ja muistutan itseäni, että tosiaan, ovi pitää pistää lukkoon. Pari kertaa on kömpelösti käynyt, hups! Ja onhan se nyt aika outoa istua pöntöllä kun toinen, ei niin tuttu ihminen, katsoo suoraan silmiin! 

5. En juurikaan nolostu mistään. Ennen punastelin oikeastaan mistä syystä vaan ja olin muutenkin tosi varovainen siitä, että en vaan tee sellaisia asioita, jotka nolostuttavat. No, tänä päivänä ei kyllä voisi vähempää kiinnostaa. Voin hyvin vaihtaa autossa vaatteita etupenkillä ja olla melkein alasti tai ainakin vähintään alusvaatteissa, kun viereisellä jalkakäytävällä kävelee ihmisiä. Ja siis miksi vaihdan vaatteita julkisilla paikoilla? No välillä on päiviä, kun käymme esimerkiksi poikaystäväni tai Annan kanssa kuvailemassa, ja vaatteita on vaan vaihdettava puskissa tai autossa, joskus jopa aika näkyvällä paikalla. 

 

oudoimmat-asiat-minusta

oudoimmat-asiat-minusta

oudoimmat-asiat-minusta

 

Mulla olisi kyllä vielä muutama herkullinen, ja ehkä yksi ällöimmistä asioista julkaisematta, mutta jätetään se nyt toiseen kertaan, heh. 

Ja hei, sharing is caring, joten antakaa palaa ja kertokaa omat oudoimmat ja ällöimmät juttunne.

Essi

 

 

LUE MYÖS:

10 x oudoimmat asiat minusta!

Mitä tehdä lepopäivänä?

 

 

SEURAATHAN JO MINUA?

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta