Aika taas vanheta!

32-vuotis-synttärit

32-vuotis-synttärit

32-vuotis-synttärit

32-vuotis-synttärit

 

Ja taas, on aika tänään vanheta. Täytän tänään 32 vuotta ja mulla on siitä aika ristiriitaiset tunteet – ylläri! Jossakin määrin ei yhtään haittaa kun ikää tulee lisää, mutta toisaalta stressaan sitä, että elänkö nyt täysillä vai olisiko jotain mikä pitäisi vielä toteuttaa nyt eikä joskus? En siis tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa, sillä treenipäivistäkään en enää palaudu niin hyvin kuin ennen, heh! Kyllä se on myönnettävä, että en ole enää niin nuori, mitä ehkä ajattelen välillä olevani, ja siis hitto, jo yli kolmenkympin. Mihin se aika hurahti hei? 

Mun mielessä pyörii kaikenlaista, muutosta ulkomaille ja oman asunnon ostoon liittyen, ja siis ihan sellaisiakin asioita, joita en välttämättä kuitenkaan toteuttaisi, mutta kun sitä ajattelen jatkuvasti, että pitäisikö sittenkin, kun ikää tulee vaan lisää. Jutan On My Way -blogin kirjoitusta lukiessani tajusin, kuinka se kolmenkympin kriisi todellisuudessa vieläkin velloo, vaikka tuntuisi siltä, että olisin sinut ikäni kanssa. Välillä tuntuu, että olisin haaskannut aikaa elämästäni tekemällä sellaisia asioita liian kauan, joista en ole tullut onnelliseksi. Mutta menneitä on toisaalta turha murehtia ja en varmasti olisi tässä ja nyt, mikäli saisin vierittää kelloa taaksepäin.

Kuitenkin, en mä tästä nuoremmaksi muutu, joten nyt on aika vaan nauttia elämän kyydistä ja tehdä just niitä juttuja, joita haluan – se on tässä aikuisuudessa kyllä paras asia. 

 

Blogi6.jpg

Blogi7.jpg

Blogi8.jpg

Blogi9.jpg

Blogi10.jpg

Blogi11.jpg

Blogi12.jpg

 

Tuolta karvanaamalta tuli paljon synttäripusuja ja oikein tunteella. Hän antaa aika rajua rakkautta, heh!

Oikein kivaa tiistaita, nimppareita, synttäreitä tai muuten vaan ihanaa päivää! 

Essi

 

 

LUE MYÖS:

Yksi vuosi takana!

Ilouutiset: blogini muuttaa!

 

 

SEURAATHAN JO MINUA?

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta