Yksi vuosi takana!

Hmm, mites noi sporttiliivit. Ei tainnut olla kaikissa kuvissa ihan mallillaan, heh!

 

Tänään, elokuun 13. päivä olen kirjoittanut blogiani vuoden ajan. Voi että miten nopeasti aika menee! Viime vuonna aloitin blogin kirjoittamisen pitkän harkintajakson jälkeen ja en voisi tyytyväisempi olla. Muistan kuinka pelkäsin ensimmäisen blogikirjoituksen julkaisua, sillä mielessäni mietin, että mitä tutut ihmiset tästä nyt oikein ajattelevat. Onneksi päätin ajatella asioita toiselta kantilta ja tehdä niin kuin minä itse halusin, ajattelematta muiden mielipiteitä blogin kirjoittamisen suhteen. Oliko muilla blogikollegoilla joskus samanlaisia ajatuksia, silloin kun bloginne aloititte?

Olen saanut kehittää itseäni tämän vuoden aikana ja kokeilla paljon uusia juttua sekä olen huomannut, että aikaa kyllä riittää siihen, mihin tuntee suurta intohimoa. Blogin kirjoittaminen ei ole mulle ollut ikinä mitään pakkopullaa, vaan tämä on tosissaan kiva ja hauska harrastus. Nyt kun luen vuoden takaisia kirjoituksia, niin vähän kyllä hävettää. Ei ne ihan priimaa olleet, eikä varmaan ole vieläkään, mutta ainakin yritän ja kehityn, se on tärkeintä. Ja kuinka suurta iloa saan, kun huomaan että joku oikeasti lukee mun blogikirjoituksia, ihan mahtava fiilis hei, se kyllä auttaa jatkamaan.

Olen saanut paljon apua ystävältäni Annalta, joka on ottanut melkein kaikki kuvat minusta blogiin ja haluankin kiittää kaikkia teitä, jotka ovat minua tässä blogissani auttaneet ja olleet mukana matkassa. Nyt ostimme poikaystäväni kanssa uuden kameran ja hänestäkin alkaa muovautua kunnon blogi husband, heh! Eli super iso k i i t o s  poikaystävälleni, Annalle, kaikille Lilyläisille sekä teille lukijoille myös! Superia kun olette blogiani lukeneet. 

 

 

Oli hauska katsella googlen tilastoista, että mitä te tyypit oikein lueskelette ja ajattelimpa listata 10 suosituinta kirjoitustani. Numero kaksi kyllä yllätti täysin, mutta toisaalta urheiluvaatteet ainakin kiinnostavat mua 🙂

Joten katsotaas mitä listalta löytynee:

1. Miten saada kiinteät käsivarret? Tässä mun ehdoton vinkki

2. Black & Grey

3. Pepputreenin ABC

4. Parhaat treenitrikoot

5. Syön pätkäpaaston mukaisesti. Mitä ihmettä se oikein tarkoittaa?

6. Vinkkejä liikunnan aloittamiseen

7. Miksi ja mitä kannattaa syödä ennen treeniä

8. Paino ei putoa ja tuloksia ei synny? Tsekkaa voitko tehdä asialle jotain

9. 4 minuutin rasvanpolttotreeni, wow! Ota koppi treenistä ja pistä rasva palamaan!

10. Pylly terhakaksi näillä vinkeillä

 

Minä jatkan rentoa sunnuntaita vielä hetken ja vietän blogin synttäreitä menemällä vähän juoksemaan ja jos intoa riittää, niin juoksulenkin jälkeen voisi vähän lihaskuntoakin tehdä. Let’s see! Mitä teillä on tänään suunnitelmissa? 

Ja hei, pistäkää toiveita tulemaan, että mistä haluaisitte mun kirjoittavan, jes!

Essi

 

 

SEURAATHAN JO MINUA?

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

8 vastausta artikkeliin “Yksi vuosi takana!”

 1. Löysin nää Lily-blogit ja sunkin blogin vasta tänä kesänä. Tykkään sun blogista! ☺️

 2. Voi että, tosi kiva kuulla 🙂 Piristit kyllä päivää! 

  Kivaa alkanutta viikkoa!

 3. Jee, onnea vielä blogisynttäreiden johdosta! <3 Jatka samaan malliin 🙂

  Mä sain nyt vihdoinkin liityttyä kuntosalille, mutta oon vielä aika hukassa sen suhteen, että miten siellä noin niinkun oikeesti kannattaisi treenata, ettei menisi vaan ihmettelemiseksi ja päättömäksi veivaamiseksi. Oon aiemminkin käynyt salilla säännöllisesti, mutta en oo ikinä oikein perehtynyt kunnolla siihen, millaiset treenit on järkeviä. Oon vaan huitonut menemään, ilman minkäänlaista saliohjelmaa 😀 Niin sellainen postaustoive ainakin tuli mieleen, että oisko sulla jotain hyviä vinkkejä (suht) aloittelijalle? Jos tavoitteena olisi käydä 2-3 kertaa viikossa salilla (riippuen siitä huvittaako ryhmäliikunta välilllä enemmän), niin millaisia treenejä suosittelisit? Mihin lihasryhmiin kannattaa keskittyä? Pystyykö koko kropan treenaamaan saman treenin aikana monta kertaa viikossa, vai pitääkö olla erikseen jalkapäivä, ylävartalopäivä jne.? Näihin juttuihin olisi kiva saada vinkkiä 🙂

 4. Kiitti paljon <3 Vitsi vuosi menee nopeasti! Just vasta aloitin ja kappas, vuosi on jo mennyt. 

  Jes hei, siitä se lähtee. Mutta joo, olisi ihan hyvä jos olisi vaikka joku ohjelma jota voisi noudattaa, niin olisi paljon helpompaa mennä salille, kun tietää mitä menee tekemään. Se pelkkä haahuilu ja huitominen voi tuntua raskaalta, kun tuntuu että siitä ei ole mitään hyötyä, vaikka varppina on 🙂 Tosi hyvä postausehdotus siis, otan sun kysymykset työn alle ja voisin väsäillä vaikka ihan aloittelijoille ja vähän jo käyneillekin kuntosaliohjelmankin 🙂 Vinkkejä siis tulossa!

  Kivaa päivää!

 5. Aika menee kyllä hurjan äkkiä! Ja jes, ihanaa kiitos! 🙂 Jään odottelemaan postausta, siihen saakka haahuilen vielä päämäärättömästi 😉

 6. Heh, mä yritän tehdä sen kirjoituksen mahdollisimman nopeasti, jotta on joku ohjelma mihin tarttua 🙂 Hyvä postausidea kyllä!

 7. Onnea yksivuotiaalle! Ja mukavaa seuraavaa vuotta! Blogin kirjoitus antaa kyllä niin paljon energiaa ja iloa!

  Mulla tulee myös syyskuussa vuosi täyteen 🙂

 8. Jes, kiitoksia paljon 🙂 Tämä harrastus on kyllä just hyvä! 

  Voi vitsit, niin se aika kuluu! Onnea jo nyt etukäteen yksivuotiaalle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta