Ihan mummohameessa!

mummohame, envii, muoti

IMG_0659.jpg

IMG_0703.jpg

IMG_0631.jpg

IMG_0657.jpg

 

Jaahas kuulkaa, se olisi sitten heinäkuu eletty ja elokuu on alkanut. Moni muukin oli blogissaan maininnut, että tuntuu siltä, ettei kesää edes ollut. Mihin se aika taas meni? Olen kyllä vähän samaa mieltä, kun alkukesä oli aikas huono ja oikeasti, mietin joka kesä sitä, että miten kesä jo meni, kun se ei edes kunnolla alkanutkaan. Toisaalta elokuun tulo ei haittaa minua laisinkaan, oon aina tykännyt elokuusta, sillä tuntuu että silloin se kesä vasta alkaa (säiden osalta) ja hei, mites ne elokuun auringonlaskut? Ja tietty, mulla on synttärit elokuussa, haha! Millä mielin te otatte elokuun vastaan?

Oli muuten super juttu se Espanjan matka toukokuun lopussa. Miettisin just, että kyllä nyt tästä lähtien on pakko varata jokin matka aurinkoon toukokuulle. Saa edes sitten vähän sitä aurinkoa, jos Suomessa taas sattuu olemaan huono alkukesä. Ja tälläkin hetkellä on aivan järkky lomakuume meneillään. Onko muillakin samanlaisia fiiliksiä? Tuntuu, että olen melkein joka päivä Momondon sivuilla kyttäämässä mahdollisia lentoja, heh! 

 

IMG_0665.jpg

IMG_0672.jpg

IMG_0685.jpg

 

Mutta hei, kuvissa päälläni on mummohame. Olen tuollaista vekkihametta etsinyt jo aika pitkään ja se ilmestyi eteeni Enviin alesta. Aluksi olin sitä palauttamassa, mutta päätin sen kuitenkin pitää, vaikka se ei ehkä ole ihan ideaali näin lyhyelle. Jokin siinä vaan ihastutti ja päätin että plääh, who cares! Tuo hame on ihan mielettömän kiva päällä ja lämpimälläkin säällä ihanan viileä. Ihan nappiostos siis. Onko hame teidän mielestä yey vai ney?

Minä lähden tästä syömään ystäväni kanssa nepalilaiseen ravintolaan. En ole muuten koskaan syönyt täysin pelkkää nepalilaista ruokaa, joten olihan jo aika! Illalla on tiedossa poikaystäväni kanssa leffailta ja tietty hieman namusia on pakko filkkarista hakea, heh! Mutta nyt pitää alkaa laittautumaan, että tämä lökärityttö näyttää ihmiseltä siellä raflassa. Loma on siis mennyt aika pitkälti oloasussa, perus! Ehkä tuo mummohame päätyy tänäänkin päälleni, let’s see!

ps. onko tämän tyyppiset kuulumiset ja asukuvat kivoja ja jota voisin jatkossa myös kirjoitella tänne blogiin? Ja muuten, laittakaa kommenttia jos teillä on postaustoiveita. Olisi kiva kuulla toiveitanne 🙂

 

IMG_0697.jpg

IMG_0698.jpg

IMG_0704.jpg

IMG_0705.jpg

Kengät – Nike // Hame ja paita – Envii 

 

KUVAT: ANNA NÄÄPPÄ 

 

 

 

SEURAATHAN JO MINUA?

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta