Vinkkejä treenipukeutumiseen

 

1. Urheiluliivit // 2. Lenkkarit // 3. Treenitoppi // 4. Treenihousut

 

 

1. Urheiluliivit // 2. Treenihousut // 3. Treenihousut // 4. Treenitoppi

 

Aah, katsokaa noita treenivaatteiden värejä, ei ihan mitään neonvärejä, mutta minun silmääni upeita! Mä olen ihan vaatefriikki, myös urheiluvaatteiden osalta. Hyvä istuvuus ja kestävyys on mulle a ja o. Voin mielelläni maksaa hieman laadukkaammasta materiaalista, kun tiedän että ne kestävät kulutusta. Toki hyviä ja edullisia vaihtoehtoja löytyy myös, eikä aina treenivaatteiden tarvitse maltaita maksaa ollakseen hyviä. Esimerkiksi H&M:n valikoima on ihan älyttömän kiva ja ovat vieläpä suht hyvälaatuisia. Ennen käytin aika pitkälti vain mustia treenivaatteita, mutta onneksi olen nyt alkanut saamaan väriä vaatekaappiin, kun olen päättänyt valita värikkäämmän vaihtoehdon, enkä aina sitä mustaa. Jes, hyvä minä 🙂 

Itse en juurikaan kaupoissa kiertele, vaan ostan nykyään melkein kaikki treenivatteeni nettikaupoista. Mikäli ne eivät istu, palautan. Simppeliä ja aikaa säästyy, kun koneelta voi klikata tuotteita kotiin kokeiluun. Ehkä vähän liiankin helppoa hei 😉

Mitkä ovat teidän lempimerkkejä treenivaatteiden osalta ja mistä te yleensä treenivaatteet ostatte?

 

Minä istun tätä kirjoittaessani yllättäen treenivaatteet päällä ja mietin, että pitäiskö noi Adidaksen nuden väriset housut klikata sovitukseen? Mitä mieltä olette?

Aurinkoista viikkoa ja treeni intoa!

Essi

 

 

LUE MYÖS:

Noudatatko kesädieettiä?

Mitä on hyvinvointi?

 

 

SEURAA MINUA:

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta