Lomalla aion..

 

Minulla alkaa nyt huomenna  l o m a  ! Olen tässä jo kaksi viikkoa lomaillut alkukesästä, mutta se, että vielä on lomaa jäljellä, tuntuu aivan tosi ihanalta. Minulla on tällä hetkellä kolme työtä (vaikka blogia en työkseni kirjoitakaan), niin helpottaa jo kummasti kun yksi työ jää pois, edes hetkeksi. Sitten voi taas loman jälkeen palata töiden pariin hyvällä fiiliksellä, kun akut on taas ladattu. Kyllä loma on vaan niin ihanaa! Kuka muu on samaa mieltä? 🙂

Ajattelin toukokuun Menorcan loman jälkeen, että piru vie, heinäkuussa niin vietän Espanjassa ainakin muutamia päiviä ja nautin auringosta. Ilmeisesti moni muu oli ajatellut samoin, kiitos ihanien sadepäivien, että lennot ja ylipäätään matkat ovat melko kalliita tällä hetkellä. No, pitää vaan nyt keksiä jotain muuta kivaa tekemistä. Päätinkin, että en aio juurikaan täyttää kalenteriani ja sopia joka päivälle jotain – menen siis fiiliksen mukaan, aion katsoa sadepäivinä Netflixiä, grillata hyviä herkkuruokia sekä käydä treenaamassa. Koska tulee helposti lomalla valvottua, niin aion nukkua ainakin kasiin joka aamu, heh! Mun korvaan toi kuulostaa hyvältä, varsinkin kun siihen yhdistää muutaman road tripin Porvooseen sekä Helsinkiin ja vaikka jonkun ex tempore -jutun. Mä oon kyllä niin ex tempore tyyppi välillä, että innostun ihan liikaakin jostain ja oon melkein sekunneissa varaamassa jotain matkaa tai lähdössä jonnekin, sen enempää miettimättä. Ehkä loman ex tempore -jutut ovat nyt lähinnä lounaalla käymistä jossain muualla kuin omassa keittiössä, eli aika piece of cake ex tempore -juttuja, haha! 

 

Mitä teillä on viikonloppuna suunnitelmissa ja kuinka moni muu on lomalla tai aloittamassa lomaa? Olisi kiva kuulla 🙂

Mut hei, blogia kirjoitan normaalisti lomankin aikana, ainakin muutamia hyviä treeni- ja ruokavinkkejä on tulossa.

Oikein ihanaa tulevaa viikonloppua, lomaa tai muuten vaan päivää teille! 

Essi

 

 

 

KUVAT: ANNA NÄÄPPÄ 

Kurkkaa myös Annan toinen instagram -tili sekä blogi. Vitsit mitä kuvia ja muutenkin on niin hyvän fiiliksen instagram – tili sekä blogi! 

 

LUE MYÖS:

5 x myyttiä heraproteiinista

Makea pepputreeni

 

 

SEURAA MINUA:

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

2 vastausta artikkeliin “Lomalla aion..”

  1. Ihanaa lomaa! <3 Ja jos kaipaat kahvitteluseuraa Helsingissä, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan 😉

  2. Kiitos <3 Ja ehdottomasti, laitan kyllä. Olis kyllä kiva nähdä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta