Mediakortti – mitä sisällyttää siihen?

mediakortti blogille

blogi mediakortti

mediakortti blogille

mediakortti blogille

mediakortti blogille

 

Heippa kaikille! Kuulkaas, luin muutama päivä sitten mediakortista ja että jaa, sellainenkin olisi hyvä olla, jos vaikka aikoo joskus hakea itselleen sopivia yhteistyökumppaneita. Olen hieman alle vuoden tätä blogia kirjoittanut ja tämä on ihan parasta hei – niin hyvä päätös oli blogi aloittaa! Mutta paljon kyllä on ollut opeteltavaa ja tämän tyyppiset blogiin liittyvät sponsori, palkkio ja yhteistyöt -asiat ovat olleet vielä selvittämättä tai en ole edes niihin sen enempää tutustunut. Päätin blogia aloittaessani, että otan iisisti blogin kanssa ja aion toteuttaa oman tyylin mukaan kirjoituksia ja toivottavasti inspaisin edes sen verran, että saisin lukijoita muutaman 🙂 Mun mottona toimii sanonta: pikkuhiljaa hyvää tulee! Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin vasta jokin aika sitten tajusin, että ilmeisesti monet bloggarit jopa itse ottavat yhteyttä eri yhteistyökumppaneihin ja sitä kautta saavat palkkioita tai mitä sitten niistä sovitaankaan. En tiedä miksi vaan ajattelin, että yhteistyökumppanit ottavat itse aina halutessaan heidän brändiin soveltuvaan bloggariin yhteyttä. En tiedä, no mutta, pääasia että tuokin selvisi sitten minullekin, heh! 

Mutta vähän jo pyörittelin omaa mediakortin visuaalista ilmettä, pohjaa ja sitä mitä mediakortissa sisällöltään tulisi olla, kun ajattelin, että ehkä sellainen olisi hyvä tehdä. Mitä mieltä olette, tarvitaanko sitä oikeasti? Uskoisin, että siinä olisi hyvä olla mm. kävimäärät, sukupuolijakauma, ikäjakauma, sosiaalisen median seuraajat ja tykkääjät, mahdolliset yhteistyömuodot ja jo toteutuneet yhteistyöt. Myös omat tiedot, blogin lyhyt esittely sekä perustelut olisi hyvä olla avattuna, ja että miksi juuri minun kanssani kannattaisi yhteistyötä tehdä. 

 

Nyt näin vasta-alkajana, ottaisin mielelläni teidän blogikollegoiden ja muidenkin mielipiteitä mediakortista ja sen sisällöstä.  En tietenkään halua ketään kopioida, se ei todellakaan ole aikomukseni, mutta pienetkin vinkit ovat tervetulleita ja kiitän niistä jo suuresti 🙂

Jes hei, nyt ollaan jo puolessa välissä viikkoa!

Essi

 

 

KUVAT: ANNA NÄÄPPÄ 

 

LUE MYÖS:

Mitä tapahtuu viiden vuoden sisällä?

Mitä on hyvinvointi?

 

 

SEURAA MINUA:

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

2 vastausta artikkeliin “Mediakortti – mitä sisällyttää siihen?”

  1. Itselläni ei ole mediakorttia. Koen käteväksi s-postin yhteydessä laittaa screenshotin kävijämääristä, niin yritys saa aina tuoreet lukijamäärät: )

  2. Hei kiitti kommentista ja vinkistä 🙂 Toi screenshot vois olla kans aika bueno, kun muuten tosiaan sitä mediakorttia pitää olla aika usein päivittämässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta