Juhannustaikoja

juhannusjuhlat

juhannus

juhannus

juhannusjuhlat

juhannusjuhlat

juhannusjuhlat

juhannusjuhlat

Ja noi kynnet! Ne on niin hienot ja sopii täydellisesti kesään! Saara on niin taitava!

juhannusjuhlat

juhannusjuhlat

 

Nyt on taas viettää juhannusta ja toivottavasti saamme nauttia lämpimästä ja aurinkoisesta sellaisesta, vaikka nyt vielä vähän viileää onkin. Itselläni muuttui juhannuksen hurjaakin hurjemmat suunnitelmat hetkessä, kun keskiviikko aamulla heräsin illalla jo alkaneeseen kurkkukipuun sekä päänsärkyyn. Juhannuksena ei ollut muuta suunnitelmia, kuin vain ulkoilla ja treenailla. Mutta harmittaa kyllä, jos flunssan vuoksi treenit väistyvät sivuun. Täytyy nyt toivoa, että tämä on nopea, parin päivän flunssa vaan. Omat juhannustaiat ovat olleet nyt inkivääri-limeshotit, joita olen ottanut kolme päivässä. Vaikka se ei mitään herkkua olekaan ja kurkku on ihan tulessa sen jälkeen, niin niistä on ihan selkeästi ollut hyötyä. Googlasin jo mehustinta ja sellainen pitää ehdottomasti hankkia. Saan sitten jatkossakin inkiväärimehua, heh!

 

Eikö kuvissa olekin ihana Leni tyttö? Hän on Annan lapsi ja voi että kuinka suloinen hän on! Hän painaa tällä hetkellä seitsemän kiloa, niin käy hyvin myös kahvakuulasta, heh! 🙂

Mitä suunnitelmia teillä on juhannukselle? Oikein ihanaa ja rauhallista juhannusta ja nautitaan Suomen yöttömästä yöstä hyvillä mielin 🙂

Essi

 

 

KUVAT: ANNA NÄÄPPÄ 

 

LUE MYÖS:

The Blog Awards 2017

Pepputreenin ABC

 

 

SEURAA MINUA: INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta