Kesäbiisit!

Paita – SheIn // Farkkushortsit – Levis // Kengät – Birkenstock

 

Tiedättekö tunteen kun radiosta soi hyvä biisi ja musiikki on vaan pakko pistää kovemmalle? Kuuntelen usein aika kovaa autossa lemppari biisejäni ja laulan tahdissa mukana. Onneksi yleensä kenenkään ei tarvitse kuunnella minua, vaan saan ihan rauhassa laulaa balladeja yksin, heh! Musiikki on sellainen, joka liikuttaa, mistä tulee muistoja mieleen, se ilostuttaa, antaa energiaa ja myös auttaa keskittymään. Musiikista saa oikeasti voimaa! On ihana kuulla hyvä kappale vuosien takaa ja fiilistellä muistoja siltä ajalta ja myös samalla luoda uusia muistoja. Musiikissa on vaan sitä jotain. Halusin jakaa nyt tämän hetken lempparibiisit, joita voisin kuunnella taukoamatta. Miksi muuten hyvä biisi tarvitsee kuluttaa puhki kuuntelemalla sitä  i h a n  koko ajan? 🙂

 

Illenium, Nevve – Fractures 

Cityflash – Laura-Ly – Dont’ leave me

Illenium, Kerli – Sound of Walking Away

Illenium, King Deco – Reverie

Robin Schulz – OK

Calvin Harris, Alessia Cara & Kygo – Summerdays

Goldplay, Kygo ft. Chainsmokers – By your side

 

Hyvää fiilistä uuteen viikkoon!

Essi

 

 

LUE MYÖS:

Elämäni gladiaattorina

Pepputreenin ABC

 

 

SEURAA MINUA: INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

   

  Essi

  2 vastausta artikkeliin “Kesäbiisit!”

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  Tykkää jutusta