Kesän must do -lista!

pt valmennus turku

pt valmennus turku

personal trainer turku

 

Tiedättekö tunteen kun kesää on odotettu koko talvi ja vihdoin lämpimien ja aurinkoisten päivien saapuessa kesä hujahtaa ohi, ihan tuosta vaan? Muistan joka kesä sanovan, että ”juurihan oli alkukesä ja juhannus”. Viime vuoden kesä meni opiskellessa ja ihan vaan omien aikataulujen mukaisesti. Jos sattui paistamaan aurinko, niin koulujuttuja oli mahdollista tehdä ulkosalla, auringossa. Tänä kesänä tilanne on vähän eri ja pelkään kesän menevän ohi ennen kuin se oikein alkaakaan. Olen nimittäin töissä melkein koko kesän, mutta onneksi minulla on vähäsen kesälomaa josta nautiskella. 

Olen kirjoittanut itselleni must do -jutut, jotka haluan kesällä tehdä ja nähdä. Onko joku muu tehnyt samanlaista listaa? Minun kesän must do -juttuihin kuuluu:

– Mahdollisimman paljon ulkotreenejä

Haluan nauttia paljon auringosta ja hyvistä säistä, jolloin myös aion siirtää aurinkoisina päivinä treenini ulkosalle. On ihan parasta saada kunnon hiki pintaan kehonpaino- tai supereilla intervallitreeneillä

– Piknik

Haluaisin tänä kesänä toteuttaa piknikin jonnekin kivaan paikkaan ja ehkä katsoa auringonlaskua piknikin loputtua. Aika kliseistä, mutta en muista että olisin ikinä ollut piknikillä iltamyöhään. Omat herkkueväät, vähän ehkä kuohuvaa ja kaunis merimaisema. Kuulostaa ihan siltä, että se piknik täytyy toteuttaa.

 

personal trainer turku

valmennuspalvelu turku

valmennuspalvelu turku

 

– Suomenlinna

Viime vuonna oli kova yritys käydä Suomenlinnassa, mutta huonojen säiden sekä muiden aikataulu hässäköiden vuoksi linnassa käynti peruuntui. Tänä vuonna haluan ehdottomasti käydä ja miettisin juuri, että olisikohan piknikin paikka täällä? Mitäs sanotte?

– Porvoo

En tiedä miksi, mutta Porvoo kiehtoo minua kovasti. Se on niin nätti paikka pikku katuineen ja punaisine taloineen, että siellä on kesällä käytävä ja vähän fiilistellä ihanaa kaupunkia. Hyvistä kahviloista tai ruokapaikoista voi laittaa vinkkiä 🙂 

– Turun saaristo

Vaikka olen ihan Naantalista kotoisin, niin olen kovin vähän käynyt Turun saaristossa kiertelemässä. Olisi super ihanaa tehdä pikku road trip, kuunnella musiikkia, odottaa lauttoja ja nautiskella aurinkoisesta säästä sekä kiireettömyydestä. Jos vaikka tänä kesänä ennättäisi käymään muualla kuin Naantalin rannassa, heh. 

– Rantapäivä

Uskokaa tai älkää, niin kävin viime kesänä vain kerran rannalla. Viime kesä ei ollut oikein kelien osalta ihan se lämpöisin, joten auringonotto jäi vähän vähille. Rannalla on hyvää meininkiä. Monilla on omia eväitä, musiikkia ja kaikki nauttii kivasta rantapäivästä. Tänä kesänä aion korjata tilanteen ja käydä ainakin kaksi kertaa rannalla, heh.

Kesävaatteiden käyttö

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä. Tänä kesänä yritän käyttää enemmän kesävaatteita kuin viime vuonna. Kuljin viime kesän aika pitkälti treenivaatteissa, myös päivinä kun en treenannut. Ja ihan vaan sen vuoksi, että ne ovat niin hitsin mukavat. Päätin, että tänä kesänä käytän vaatekaapistani löytyneitä ihania kesähepeniä oikein urakalla. Mitä turhaa niitä on ostella jos ei niitä käytä?

 

Mitä teidän kesän must do -listaltanne löytyy?

Essi

 

KUVAT: ANNA NÄÄPPÄ 

 

LUE MYÖS:

Elämäni gladiaattorina

Vinkit lomatreeneihin

 

 

SEURAA MINUA: INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta