Tyttöjen viikonloppu!

tyttöjen viikonloppu

valmennuspalvelut turku

valmennuspalvelut turku

personal trainer turku

personal trainer turku

personal trainer turku

 

Tänään on alkamassa kiva viikonloppu, sillä pidämme yhden yön kestävän tyttöjen viikonlopun Helsingissä. Emme ole pitkään aikaan ehtineet kunnolla näkemään ja juttelemaan, joten tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen. Olen lounaspaikaksi varannut meille pöydän Ravintola Storystä, johon olen halunnut jo pitkään syömään, mutta sopivaa ajankohtaa ei ole ollut. Wögä Burger, here I come 🙂 Illalla käymme mahdollisesti testaamassa Ravintola Mayan antimia, mutta mikäli teillä on antaa illallispaikaksi jotain ehdotuksia, niin antakaa palaa 🙂 Tarkoituksena on kierrellä ja nauttia toistemme seurasta. Mitään sen suurempia suunnitelmia meillä ei ole, joka on aivan ihanaa. 

Yövymme Hotelli Lilla Robertsissa, joka pitäisi olla sijainniltaan aivan loistava ja tällä kertaa sääennusteetkin vaikuttavat siltä, että Suomen kesästä voi ulkosalla nauttia. Pitää pakata siis vähän jotain kesähepenettä mukaan, jes! Ajoin eilen jo Järvenpäähän poikaystäväni luokse ja tänään näemme tyttöjen kanssa Helsingissä lounaan merkeissä, ehkä jopa pienen kuohuvan kera. Kiva viikonloppu saa siis alkaa! 

 

Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopuksi? Ja ihanaa viikonloppua kaikille!

Essi

 

 

KUVAT: ANNA NÄÄPPÄ 

 

LUE MYÖS:

Mikä on otollisin aika päivässä treenata?

Kesätreeneihin super tehokas ulkotreeni

 

 

SEURAA MINUA: INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

 

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta