The Blog Awards Finland 2017

 

Blog awards 2017

Blog awards 2017

Blog awards 2017

Blog awards 2017

 

Olen aina mielenkiinnolla seurannut erilaisia Blogi Awardseja ja unelmoinut itsekin joskus pääseväni edes paikalle, vaikka en mukana äänestyksessä olisikaan, heh. Voin myös tunnustaa, että olen kyllä ollut hyvällä tavalla kateellinen bloggareille, jotka ovat saaneet bloginsa näkyviin, lukijoita blogilleen sekä siis tehneet upeaa työtä ja voittaneet oman bloginsa kategorian, tai ovat olleet äänestyksessä mukana. No mutta hei, aina voi ja pitääkin unelmoida. Itse olen onnellinen, että vihdoinkin uskalsin tehdä unelmani eteen sen, että avasin oman blogin. Se on minulle jo iso juttu ja en kyllä kadu päivääkään, tämä on niin kivaa ja antoisaa. Syksyllä, tai oikeastaan tarkemmin, elokuussa tulee täyteen blogin kirjoittamista yksi vuosi. Turhaan siis pelkäsin muiden ajatuksia ja mielipiteitä, ja onneksi lopulta tein sen mitä itse halusin. Tsemppiä siis kaikille muille blogikollegoille, olette mahtavia ja kiitoksia heille, ketkä blogiani lukevat. Laittakaa kommenttia, olisi kiva nähdä että ketä siellä oikein blogiani lueskelee 🙂

Sitten mietin, että no hei, miksipä ei sitä laittaisi kaikkea peliin, kirjoittaisi tätä postausta ja toivoisi, että saisin edes muutaman äänen blogilleni. Ne, jotka kokevat että ovat saaneet blogini kautta ideoita, vinkkejä tai jos olen jollain tavalla inspannut, niin minut voi totkai ilmoittaa sinun mielestäsi sopivaan kategoriaan. 

 

Blog awards 2017

Blog awards 2017

Blog awards 2017

 

Pääset ilmoittamaan sinun suosikkiblogeja täältä (klik) ja kategorian kohdalle voi siis laittaa blogin www-sivut. Voit myös ehdottaa minun blogiani, jee! Blogini osoite on: http://www.lily.fi/blogit/e-s-s-i-h-e-l-p-p-i

Syksyllä tuonne sivustolla ilmestyy blogit, jotka ovat tietyssä kategoriassa mukana, eli uskoisin ainakin koko kesän ajan olevan ilmoittamis mahdollisuus avoinna. Toivoisin äänestyksessä olevan mukana ainakin muutama blogi (haha, joku 20 kpl), jonka olen listalle ilmoittanut. Aina pitää myös kollegaa auttaa. Se on reilua, eiks je! Ja jos haluaisi päästä kyseiseen tapahtumaan osallistumaan, niin voi myös voittaa liput tapahtumaan, jos ilmoittaa omia suosikkiblogeja. Eli vink vink, menepä ilmoittamaan oma suosikkisi sinne. Niin minäkin tein.

 

Hei hei, hyvää viikkoa kaikille!

Essi

 

KUVAT: ANNA NÄÄPPÄ

 

Lue myös:

Miksi ja mitä kannattaisi syödä treenin jälkeen?

Miten saada kiinteät käsivarret? Tässä mun ehdoton vinkki

 

Seuraa minua:

Instagram

Facebook

Bloglovin

 

 

 

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta