Lepoviikolla tein..

 

lepoviikko, kevennysviikko, lepopäivä

lepoviikko, kevennysviikko, lepopäivä

lepoviikko, kevennysviikko, lepopäivä

lepoviikko, kevennysviikko, lepopäivä

 

 

Lepoviikolla..

.. nukuin 9 – 10 tunnin yöunia. Poikaystäväni luulee, että olen jokin unieläin, sillä minusta lähtee varmasti jotain unipölyä, joka saa nukkumaan kauemmin, heh! Normaalisti hän on aamuvirkku. Minä en!

.. tein pitkiä kävelylenkkejä koiran kanssa. On niin ihanaa, kun on lämmin ja aurinko paistaa. Pontus (koira) ei tosin ole ihan lämmön ystävä lenkkeilyn aikaan ja menee aika ajoin viilentymään nurmikolle sekä pyörii nurtsilla nautiskellen.

.. kävin tekemässä kuntosalitreenin, joka oli kevyt lepoviikon treeni. Treenasin koko kropan kerralla ja ihan vaan höntsäillen. Tällä viikolla olen taas valmis raskaisiin treeneihin, jes!

.. katsoin Arrival -leffan, joka osoittautui ihan hyväksi, suosittelen. Minuun on alkanut enemmän ja enemmän kolahtamaan scifi -aiheiset leffat.

.. kävin kiertelemässä Jumbossa tulevaa Menorcan matkaa varten. Tulin siihen tulokseen, että nettishoppailu on paljon kivempaa 🙂

.. söin erinomaisia tortilloja, namskis! Tortilloihin kuuluu aina paistijauheliha, salaatti (kurkku, paprika, tomaatti ja salaatti), sipuli, itse tehty guacamole, salsa sekä creme fraiche monen valkosipulin kera.

.. näin ystäviä, joiden kanssa höpöteltiin viime kuulumiset. Parasta!

.. olin valmis varaamaan jo talven Balin matkan. Pitää kuitenkin vielä hetki malttaa, heh!

.. kävin sovittamassa tilaamaani silkkimekkoa (tästä tulee erikseen postaus). Kesä tule jo, olen niin valmis!

 

Viikko oli siis rauhallinen ja kroppani sai kyllä tarvitsemaansa lepoa. Ja pitkästä aikaa oli mahdollista vähäsen katsoa Netflixistä lempparisarjoja, heh! Minun piti joka päivä rullailla ja venytellä, mutta se jäi totaalisesti viikonlopulta tekemättä, buu! Nyt pitää taas ryhdistäytyä! 

Energistä viikkoa kaikille!

Essi

 

Kurkkaa myös edellinen kirjoitus: Elämäntapamuutoksen TOP3 vinkit!

Ota tästä hyvä treeni talteen, hiki tulee varmasti! 4 minuutin rasvanpolttotreeni!

 

Kuvat ja editointi – Anna Nääppä, Annalla -blogi

 

Seuraa minua:

Instagram

Facebook

Bloglovin

 

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta