Tässä biisilista hikitreeneihin, jes!

IMG_6840.JPG

IMG_6860.JPG

IMG_6867.JPG

 

Itse kuulun siihen kategoriaan, jotka kuuntelevat musiikkia treenatessa ja musiikin avulla minun suorituskyky kasvaa ihan selkeästi. Mutta kuuntelen musiikkia vain kuntosalitreenien aikana, en siis laita musiikkia soimaan kun teen ulkona erilaisia intervallitreenejä, plyo -treeniä, käyn juoksemassa taikka lenkkeilen koiran kanssa. Ulkona haluan olla läsnä juuri siinä hetkessä, mutta kuntosalilla haluan keskittyä tekemiseen ja musiikki on mitä mahtavin treeniboostaja sekä mielialan kasvattaja 🙂 Minulla on spotify -lista, jota päivitän ahkeraan ja listalta löytyykin tällä hetkellä 167 kappaletta, ups! (pitäiskö tehdä kansiot?) Lisäilen listaani melkein päivittäin uusia hyviä biisejä, ja sitten hyvän biisin löydyttyä, kuuntelen sitä ihan taukoamatta, heh! Onko muillakin sama tapa? 

Musiikilla on ihan super hyvä vaikutus innostaa liikkujaa, kun musiikki on sellaista, joka itselle kolahtaa. Musiikin avulla saat halutessasi jokaisen hikipisaran irti itsestäsi ja samalla tsemppaat itseäsi jatkamaan. Musiikin avulla voit myös rentoutua venyttelyn aikana tai kovan treenin jälkeen. Musiikkia voi siis käyttää eri tilanteissa ja oman fiiliksen mukaan. Joskus kovan jalkatreenin aikana voin kuunnella enemmän melodista hevimusiikkia, kun taas välillä (melkein aina) kuuntelen iloista teknopoppia. Itselläni on kyllä todella laaja musiikkigenre ja yleensä melkein mikä musiikki vaan toimii!

Olen joskus kuullut jonkun sanovan kuntosalilla, että treenin tekemiseen ei pitäisi käyttää musiikkia tsemppaamaan. Treeni siis pitäisi tehdä ilman mitään boostaajaa taikka inspistä, vaan pitäisi opetella treenaamaan ilman musiikkia. Hmm, itse olen täysin eri mieltä asiasta, sillä eikö jokainen voi itse käyttää musiikkia, jos se tuo tsemppiä omaan treenitehoon tai tuo ylipäätään inspiksen treenata? Eli musiikit korvaan ja nauttimaan hyvän musiikin tuomasta energiapiikistä!

 

IMG_6839.JPG

 

Alesso – If It Wasn’t For You

Sam Feldt, Hook N Siling – Open Your Eyes

Martin Jensen – All I Wanna Do

Hardwell Remix, Krewella – Alive

Kontinuum, Savoi – Lost

Dead by April – As a Butterfly

Borgeous, M. Bronx – Souls

Dzeko & Torres, Maestro Harrell, Delora – For You

Kyla La Grange, Kygo – Cut Your Teeth (Kygo Remix)

Jose Gonsalez – Stay Alive

View – Avalon

Marshmello – Alone

Tez Codey, Seve

Bring Me The Horizon – Avalanche

 

Oliko listassa jotain samoja biisejä kuin teillä on? Laittakaa myös teidän hyviä vinkkejä treenibiiseistä, niin voin lisätä ne omaan pitkään listaan, heh! Kelistä huolimatta (Turussa siis sataa kaatamalla lunta), niin kivaa tiistaita! 

Essi

 

Kuvat ja editointi // Anna Nääppä, Annalla -blogi

Kurkatkaa muuten Annan uusi valokuvaukseen pohjautuva instagram tili täältä, siellä on  n i i n  hienoja kuvia! 

 

Kurkkaa hyvä rasvanpolttotreeni täältä ja kokovartalotreeni täältä. Hiki tulee näitä tehtäessä, suosittelen!

 

 

 

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta