Minun mielestä parhaat asiat just nyt!

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

 

Mun elämässä on nyt vähän kiireistä, enkä valita laisinkaan, mutta kiireen keskellä olen oppinut fiilistelemään niitä hyviäkin asioita, mitkä on nyt just esillä mun elämässä. Pitää pysyä kiireestä huolimatta positiivisena hei 😉 Muuten, tuntuu jotenkin aika hassulta sanoa aina, että on niin mukamas kiireinen. Ihan kuin se on elämän määritelmä, siis tarkoitan sitä, että ei aina tarvitse olla kiirettä, jotta voi nauttia elämästä ja silti tehdä ja saada aikaan haluamiaan asioita. Ja sen kiireen teemme kyllä ihan itse, tai itse ainakin teen. Kalenteri vaan sen kun täyttyy ja sitten sitä miettii, että missä ajassa ehtisi vaan olemaan. No nyt pääsiäisenä otin kyllä niin rennosti, että minulle ei ole varaa valittaa kiireestä, heh 🙂

Oli hauska tehdä parasta just nyt -lista ja miettiä, että mitkä asiat tekee mut iloiseksi. Listaa olisi voinut jatkaa loputtomiin, mutta ajattelin nyt muutaman tämän hetkisen ja tärkeimmän mainita. Ehkä otan tämän kuukausittaiseksi jutuksi, olisiko se hyvä idea?

 

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

 

Parasta on nyt just mun elämässä:

Pätkäpaasto (tästä on tulossa erillinen postaus ihan just)

Olen nyt seitsemän viikkoa noudattanut pätkäpaastoa ja tunnen oloni energiseksi sekä kevyeksi. Lyhyesti pätkäpaaston idea on syödä tietyn aikavälin aikana, jonka loppuajan paastotaan. Itse paastoan 16 tuntia ja syön kaikki ruoat kahdeksan tunnin aikana. 

Sopivat vaatteet

Massakauden jälkeen taas sopivat vaatteet ovat parasta. Farkut vaan sujahtavat päälle ja vaatteet ei tunnu kiristäviltä. Parasta! Lisäksi uudet treenivaatteet saavat sydämeni tykyttämään. Miten voinkin tulla niin iloiseksi, kun löydän ihania ja hyvin istuvia treenivaatteita. Grazy Gym Lady! 🙂

Uusi kuntosali

Vaihdoin kuntosalia noin parisen viikkoa sitten ja olen vaihtoon enemmän kuin tyytyväinen. Vaadin nykyään kuntosalilta hieman enemmän, mitä vanha kuntosalini tarjosi minulle ja myöskin hintahan vaikutti aika suuresti. Nyt saan kaksi kuukautta sillä hinnalla, millä sain ennen kuukauden. Selvää säästöä vieläpä ja antaa kivan piristyksen treeneihin, kun pääsee uusiin maisemiin.

Asiakkaat

On ihanaa, kun saan yhteydenoton asiakkaalta, ketä olisi kiinnostunut valmennuksesta tai haluaisi apuani syömiseen taikka treeneihin. Harmi, etten ehdi sivutyönä ottamaan riittävän paljon asiakkaita, haluaisin nimittäin auttaa paljon enemmän kuin tällä hetkellä voin 🙂

Matkojen suunnittelu

On ihanaa suunnitella tulevia matkoja, selvittää hyviä ruokapaikkoja ja että mitä matkakohteessa kannattaisi tehdä ja mitä pitäisi nähdä. Nyt toukokuun Menorcan matkaa odotan jo kuin kuuta nousevaa ja bikineitä on hamstrattu, hih! Reilu kuukausi ja aurinko kutsuu, jes!

 

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

 

Kukat

Oi, se ihana väripaletti mikä kukista tulee. Itse en omaan kotiini juurikaan kukkia osta, vaikka haluaisinkin, vaikkapa joka päivä. Olen yleensä aina viikonloput Järvenpäässä ja arkisin olen suht myöhään kotona, niin en pääsisi kukista tarpeeksi nauttimaan. Järvenpäässä välillä ostan tulppaaneita tai neilikoita, mutta maljakkona siellä toimii proteiinin sheikkeri, heh! No pinkki sheikkeri toisaalta sopii hyvin tulppaaneihin ja kirkkaisiin kukan väreihin muutenkin 🙂 To do -listalle: osta maljakko Järvenpäähän.

Vita liberatan itseruskettava 

Olen vasta viime vuonna ottanut käyttöön itseruskettavan, sillä pelkäsin aina lopputuloksen olevan ei niin viehättävä oranssi. Useiden kehujen jälkeen uskalsin kokeilla Vita Liberatan moussea, joka on ihan super hyvä tuote. Rusketus on täysin luonnollinen, eikä ihosta sen pois lähtiessä tule laikukasta. On ihanaa, kun sääret ovat vähän ruskettuneet, kun nyt pian voi laittaa hametta päälle. Ei kukaan halua katsoa näitä syvän valkoisia sääriä, heh. Minulla on värinä medium, mutta nyt kun purnukka on melkein tyhjä, niin ajattelin kokeilla tätä (klik). Jos joltain löytyy tästä kokemuksia, niin jaa mielipiteesi ihmeessä kommenttiboksissa 🙂

Fazerin juuresleipä, bataatti & linssi

Aah, olen löytänyt ihanan uuden leivän, joka sisältää vieläpä paljon kuituja sekä on runsasproteiininen. Se on hyvä ominaisuus, sillä treenavaan ihmisen tulee huolehtia riittävästä proteiinin saannista. Kyseessä on Fazerin juuresleipä, makuna bataatti & linssi. Olen tähän ihan koukussa ja on meinaan super hyvää myös paahdettuna. Mums!

Uudet aurinkolasit

Olen aina ollut melko hillittyjen aurinkolasien käyttäjä, ja olen ostanut vain mustia taikka tummanruskeita aurinkolaseja. Nyt päätin tänä keväänä täräyttää ja ostin Chimi Eyewearin värilliset aurinkolasit, jotka kuvissakin on. Ja olen super tyytyväinen että ne ostin. Lasit istuvat kuin nakutettu minulle, eivätkä ole yhtään löysät. Pysyvät siis hyvin päässä pomppuisankin autokyydin aikana 🙂 

 

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

Parhaat asiat juuri nyt

 

Kevätillat

Välillä pitää hieraista silmiä ulos katsoessaan, että voiko ulkona olla vielä yhdeksän aikoihin valoisaa. No kyllä voi ja se on niin ihanaa. Kevät on täällä ja ihanat kevätillat. Pian siis on kesä, jee jee jee! Olen täysin kesäihminen. Koirankin kanssa iltalenkkeily on paljon kivempaa kun on vielä valoisaa ja puhumattakaan siitä, että päivät tuntuu paljon pidemmiltä. 

Uudet lenkkarit

Se fiilis kun kevät on saapunut ja saat laittaa ihkauudet lenkkarit jalkaan. Ihan paras fiilis talven jälkeen. Olen nykyään aika suuri lenkkarifani ja voisin hankkia monia, monia ja monia lenkkereita. Kuitenkin palkalla pitää ostaa ruokaa ja bensaakin, joten koko palkalla lenkkareita -haave saa vielä jäädä, heh! Suosikkimerkkini ovat Nike ja Adidas. Ylläri.

Korut

Viime vuonna opintovapaalla korujen käyttö oli aika minimalistista, sillä kuljin melkein joka päivä kotivaatteeissa taikka treenivaatteissa. Nyt kuitenkin olen saanut käyttää koruja, joita siis tykkään todella käyttää. Korut tuovat asuun sitä jotain 🙂 Tämän hetken suosikit ovat kaulakorut sekä sormukset, mutta yksi rannekoru on kummitellut mielessäni. Kyse on Paul Hewittin rannekoru, mutta haluaisin sen olevan vielä kirkkaamman punaisempi. Hmm, täytyy miettiä. 

 

Mitä parhaita asioita löytyy teiltä elämästä just nyt? Olisi kiva lukea niitä 🙂 Kuvissa on muuten Annan koira Andy, joka on niin valloittava koiruli. Annan ja Andynkin touhuja voit käydä katsomassa täältä

Oikein ihanaa torstaita kaikille ja hei, pian on jo viikonloppu. Jes!

Essi

 

Kuvat ja editointi // Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta