Ear Cuff ja jokapäiväiset koruni

jokapäiväiset koruni

jokapäiväiset koruni

jokapäiväiset koruni

 

Ihanaa, on pääsiäisviikko ja se tarkoittaa omalta osaltani sitä, että minulla on pitkä vapaa viikonloppu, torstaista ja maanantaihin. Toki blogia kirjoitan ja valmennustöitä teen tuona aikanakin, mutta niitä tekee mielellään, kun se on niin kivaa puuhaa. Ei tunnu yhtään työltä 🙂 Varmaan vuosi sitten unelmoisin siitä, että saisin tehdä työkseni sitä, joka ei tunnu työltä ja että sitä olisi kiva tehdä. Nyt näin jälkikäteen ajattelen, että olen kyllä osan unelmastani jo toteuttanut. Jes! Hei, muistakaa siis unelmoida. 

Pääsiäisenä on kaikkea kivaa tekemistä esimerkiksi poikaystävän kanssa yhdessä treenailua, koiran kanssa pitkiä lenkkejä sekä date night. Mutta miksi ihmeessä olen taas saanut kalenterin täyttymään? Kerrankin kun olisi aikaa, niin jokaiselle päivälle on jo sovittu jotain. Pääsiäisenä on myös tarkoitus vaihtaa kesärenkaat alle. Se on mun mielestä sinäänsä tylsää puuhaa, mutta se on merkki, että kesä on kohta täällä. Jes! Noloa sanoa, mutta olen ehkä parisen kuukautta jo ajellut kaksi kesärengasta auton takakontissa, haha! Vaihdoimme talvirenkaat poikaystäväni luona Järvenpäässä (siis viime vuonna) ja ne olivat hetken siellä varastossa, kunnes tuntui että tila alkoi sieltä loppua. Sain kaksi rengasta ensin reippaana tyttönä vietyä kotiin Naantaliin ja vieläpä ihan nostettua ne sieltä takaluukusta pois. Mutta nämä kaksi viimeistä, ööö, niitä en ole jostain syystä saanut vaan roudattua siihen autotalliin, siis mihin myös ajan autoni. Aah, niin saamatonta että. Itseänikin oikein jo ärsyttää. No mutta, nyt kaksi rengasta on jo kyydissä, joten ei tarvitse nostaa kuin kaksi rengasta enää kyytiin. Jotain positiivista sentään, heh! Onko siellä ruudun takana muitakin, kenellä saamattomuus on välillä ongelma? 🙂

 

 

Taisi tässä postauksessa olla ihan joku jutun juurikin 🙂 Korut nimittäin. Minulla on joskus nuorempana ollut korvakorut, mutta jostain syystä koen, että ne eivät sovi minulle. Sen vuoksi en ole vuosiin pitänyt korvakoruja, kunnes löysin tämän ”Ear Cuffin”, (hhm, mikäköhän olisi suomeksi?). Aah, se on varsin ihana ja se sopii hyvin hopeisten korujeni, ja vaikka kultaistenkin korujeni kanssa. Muutenkin merkin Astrid & Miyu:n tuotteet ovat aivan älyttömän ihania. Voisin hankkia ne kaikki, hehe! Olen pitkään ollut hopeisten korujen ystävä, mutta nyt olen hamstrannut myös kultaisia (tai siis sen värisiä) koruja, jotka ovat niin kivoja. Ainoa todella kultainen koru on se, jossa on sininen kivi. Ajatelkaa, olen sen saanut tädiltäni lahjaksi, hmm muistaakseni, rippilahjaksi ja vieläkin näyttää kuin uudelta. Korut on vaan niin ihania ja niitä on kiva hamstrata, hih! Onko siellä muitakin korujen hamstraajia? Ja kertokaa ihmeessä, että mistä löytyy kivoja koruja 🙂

Ja hei katsokaa noita ihania punaisia kynsiä. Saara on vaan paras! Hän saa niin luonnollisen näköiset kynnet loihdittua. Kurkatkaa Saaralle hyvä alennus täältä.

Ihanaa pääsiäisviikkoa ja nauttikaa auringosta!

Essi

 

Kuvat ja editointi // Anna Nääppä, Annalla -blogi

Kynnet // Saara Ahde

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta