Viimeinen koulupäivä

 

 

IMG_6458.JPG

IMG_6459.JPG

IMG_6460.JPG

IMG_6461.JPG

Olen tänään vielä viimeisen kerran koulussa, täällä Eerikkilän urheiluopistolla, vaikka olenkin jo valmistunut. Opettajamme sairastui viimeisenä koulupäivänä joulukuussa ja nyt pääsemme opiskelemaan vielä vähän, jos oikein muistan niin liikuntavammoista. Ihan kivaa mennä koululle fiilistelemään, ilman stressiä, kun kaikki on jo suoritettu ja raportit kirjoitettu, jes! 

Saavuin koululle jo eilen, sillä tänä aamuna oli sen verran aikainen aloitus, että klo 5 herätys ei ihan kuulostanut hyvältä eikä myöskään kahden tunnin ajomatka pimeässä. Oli siis kiva tulla yöksi koululle 🙂 Ja plussana, pääsin koululle vetämään hyvän kuntosalitreenin ja pääsin nukkumaan ajoissa, hihi. Parasta. 

Nyt siis on tiedossa opiskelua koko päivä ja sitten viikonlopun viettoon. Kivoja suunnitelmia onkin tiedossa, kuten poikaystävän synttäriyllätys sekä sotaleffamaratonia, kivaa!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! 🙂

Essi

 

Kuvat ja editointi // Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta