Parhaat kynnet a’la Saara Ahde

geelikynnet kestolakkaus

geelikynnet kestolakkaus

geelikynnet kestolakkaus

geelikynnet kestolakkaus

Olen aina kadehtinut ihmisten pitkiä sekä paksuja kynsiä, kun itse joko nypin kynteni lyhyeksi taikka en pysty kynsiä kasvattamaan, niiden ollessa kovin ohuet. Ja jep, täällä on biotiinia kokeiltu, mutta kaikki sen hyödyt menevät jo valmiiksi suht paksuihin hiuksiini, argh! Muistan miten pienenä leikin äitini leikatuilla pitkillä kynsillä, hihi. Kiinnitin kynnet omieni jatkoksi 🙂 Ehkä vähän outoa.. ? No mutta kuitenkin. Olen kokeillut kynsien syömisongelmaan pahanmakuista kynsilakkaa, joka ei minulla toiminut ollenkaan, eikä tavallinenkaan kynsilakka lopettanut kynsien syöntiä. Tämä ongelma mahtaa olla sukuvika, sillä isoveljelläni on vähän sama ongelma. Sitten tutustuin geelikynsiin, josta sain pelastukseni näteille kynsille. 

Otin geelikynnet monia, monia vuosia sitten, jotka olivat huhujen mukaan paremmat kuin akryylikynnet. Vitsit mikä fiilis oli, kun kynnet olivat kerrankin huolitellut ja nätit. Siitä asti olen ollut koukussa helppoon kynsienhoitoon, sillä kröhöm, minulta ei ihan kynsien lakkaus luonnistu. Miksi se on niin vaikeaa? Kynsien lakkausta on joskus tehty koko perheen voimin, haha! Onko siellä ruudun takana muita, kenelle siistit ja huolitellut kynnet on the thing?

geelikynnet kestolakkaus

Onnekseni hyvä ystäväni Saara  opiskeli vuosia sitten kynsiteknikoksi ja siitä asti Saara on hoitanut melkein joka kuukausi kynteni kuntoon kestolakkauksella. Nyt hän viihtyy vielä huhtikuun alkuun äippälomalla, mutta aikoja saa jo varata hänelle, ja kantsiikin, sillä ne menevät melko nopsaan. Itselläni on sinänsä ollut onnekas tilanne, kun olen häntä saanut häiritä äippälomankin aikana, heh! Mikä pelastus sanon minä 🙂 

Saaraa voi seurata instagramissa sekä facebookin kautta, mikäli olet kiinnostunut geelikynsistä, kestolakkauksista tms. kauneuteen liittyviin asioihin. Itse tykkään yksivärisistä sekä pelkistetyistä kynsistä, ja omat suosikkivärit ovatkin musta sekä punainen, mutta joskus saatan räväyttää kesän kunniaksi esimerkiksi pinkit kynnet, heh! Käykää kurkkaamassa Saaran instagramia, siellä on vaikka kuinka hienoa kynsitaidetta, wau ja go girl! 🙂

Saaralla onkin tarjous, että uudet rakennekynnet saa huollon hinnalla 60 eurolla ja huolto (sekä uudet kynnet) sisältävät kaikki koristelut. Geelilakkaukset (kestolakkaus) on tarjouksessa 45 euroa. Ja aikoja on mahdollista varata jo nyt numerosta p. 0400-312371. Saaralla on Turussa paikka, jossa hän näitä kauniita kynsiä loihtii. 

Tässä muutamia kuvia omista kestolakkauksista, jolla kynteni näyttää aina yhtä kivoilta 🙂

IMG_4623.JPG

IMG_4732.JPG

IMG_4768.JPG

IMG_6439.JPG

IMG_6440.JPG

Aah, katsokaa noita ihania punaisia kynsiä! Minun pitääkin tästä varmaan itsekin rimpautella Saaralle ja sopia aika, että koska saisin punaiset kynnet 🙂 

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Essi

Kuvat ja editointi / Anna Nääppä, Annalla -blogi 

Essi

2 vastausta artikkeliin “Parhaat kynnet a’la Saara Ahde”

  1. Moikka Anna! Voi että, mikä ihana ja kiva uutinen 🙂 Minähän laitan tuon kunniamaininnan sivupalkkiin. Kiitos vielä! 

    Essi 

    ps. geelikynnet varpaissa on niin super ihana juttu, ja kestävätkin vielä mukavasti melkein koko kesän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta