7 x omituista asiaa minusta

5 x omituista asiaa

5 x omituista asiaa

5 x omituista asiaa

 

Olen nyt monessa blogissa nähnyt esimerkiksi 10 omituista asiaa minusta -kirjoituksia, ja vitsit ne on olleet hauskoja. Jokaisella on ne omat omituiset tavat, ja mun mielestä niitä on vaan ihan älyttömän kiva lukea 🙂 Mun omituinen tapa ei välttämättä olekaan ihan niin omituinen kuin luulen, kun huomaa että joku tekee samoin. Jes, eli aloitetaan.. 

1. Olen 152 cm pitkä, mutta luulen olevani super iso ja leveä.. siis kun syön. Yleensä työkaverit joutuvat tämän omituisen tavan uhriksi ja joutuvat aina hieman ottamaan tilaa minun leveästä syömistyylistä, ja siten syömään itse ahtaammassa välissä. Sori tyypit. Kyynerpäät kattoon sanon minä, haha! 

2. Minulla on paha tapa nyppiä huuliani ja vanhaa ihoa pois. Juu, tiedän. YÖK! Mutta teen sitä yleensä aamuisin, jotta saan huulirasvan kosteuttamaan ”uusia huulia”.

3. Teen aina listoja. Listat helpottavat niin paljon elämää, ja silloin muistan ottaa mukaan kaiken tarvittavan tai ostaa kaupasta tarvittavat tuotteet kun on lista mistä lukea. Mikään ei ärsytä niin paljon, kuin joku tärkeä juttu unohtuu kaupasta ostaa! Peukutan siis listoille suuresti!

5 x omituista asiaa

4. Puhun aina hiuksiini, kun haluan sanoa hiljaa ja salaisesti jotain, haha! Laitan hiukset suun eteen ja kerron jotain, mitä en halua että kaikki kuulee. Tämä on tarpeellista, sillä minulla on super kova ääni. Pieni tyttö, iso ääni 🙂 

5. Huomaan aina jos jollain, yleensä miehillä, on housujen vetoketju/napit auki. Mun silmät vaan jostain syystä huomaa tuon asian ja onhan se aina pakko sanoa, ”et hei..” Onhan se noloa, kun kaikki luulee, että kyttään miesten ja naisten alapäitä, heh! Just viimeksi eilen huomautin asiasta miespuoliselle työkaverille. 

6. Kun poikaystäväni hyräilee jotain korvamatoa, kuten Silja Linen tunnusmusiikkia tai muuta jingleä, niin lähden aina mukaan jammailuun. Yhdessä sitten jammailemme eri jinglien tahdissa 🙂 

7. Kun pesen pyykkiä, niin pahimmassa tapauksessa kerään puhtaita samanvärisiä vaatteita mukaan pesuun, että saan koneen täyteen. Melkein puhtaat sukat tai muut vaatteet ovat aina vaarassa. 

 

Olihan näitä ja olisi varmaan tullut lisääkin, kun olisin muutamia päiviä miettinyt 🙂 Oikein kivaa viikonlopun aloitusta kaikille!

Essi

 

Kuvat ja editointi // Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta