Tennarimania

Aah, aurinko paistaa ja tuntuu, että kevät on tulossa. Vähän ihanaa! On ihan parasta kun hiekat puhdistetaan kävelyteiltä, odotan sitä jo ihan täysillä. Silloin on aika korkata uudet lenkkarit, jes! 🙂 Ennen pidin oikeastaan aina korkkareita, mihin vuoden aikaan tahansa. Oli outoa, jos jostain syystä lähdin jonnekin ilman korkoja kengissä. Se johtui osaksi myös minun omasta epävarmuudesta, nimittäin pituudesta. Halusin aina näyttää pidemmältä, joten korkokengät olivat hyvä tapa saada vähän pituutta minun 152 senttiseen runkoon, heh. Nyt kuitenkin korkokengät ovat vaihtuneet lenkkareihin. Ja tiedättekö mitä, olen ihan koukussa niihin, mutta hitsi, miksi niiden pitää maksaa niin paljon? 🙂 

Tässä minun lempparini tällä hetkellä ja joita myös täysillä kuolaan. Voi lenkkarit, siirtykää kenkäkaappiini, jookos? 🙂

 

Reebok // Nike // Nike // Adidas

Adidas // Nike // Adidas / Adidas

 

Tuosta voi vähän arvata, että mitkä mahtaa olla lempparimerkkini, hihi!

Ihanaa viikkoa kaikille.

Essi

 

ps. olethan jo käynyt kurkistamassa, että miksi olisi syytä käydä hierojalla, venytellä tai rullailla? Käy kurkkaamassa edellinen blogipostaus tästä 🙂

 

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta