TOP12 NETFLIX JA HBO SARJAT

TOP 12 Netflix ja HBO sarjat

Voin myöntää, että olen joskus varmaan n. kahdeksan vuotta sitten ollut täysin koukussa televisioon. Kyllä. Minä tallensin kaikki suosikkisarjat ja katsoin niitä työpäivän jälkeen, ja vieläpä suoraan töiden jälkeen, niin että en edes ollut käynyt harrastamassa liikuntaa. Noup! Eli istuin ensin töissä 8 tuntia, jonka jälkeen tulin kotiin ja kappas, katsoin monta tuntia vielä telkkaria, istuen tottakai. En nähnyt ongelmaa tässä ja huvittavinta oli se, että olin niin silmälasien tarpeessa, mutta en tietenkään mennyt silmälääkäriin, niin istuin lattialla ja katselin sarjojani, kun en sohvalta asti nähnyt. Haha, en kestä. Voi niitä aikoja. Olin silloin vähän kyllästynyt liikuntaan, eikä minulla ollut silloin mitään kipinää mihinkään lajiin tai liikuntamuotoon. Silmälasit saatuani siirryin toki sohvalle, mutta rikossarjojen seuranta vaan jatkui. Onneksi siihen televisiosarjojen katseluun tuli jossain vaiheessa stoppi, kun heräsin siihen, että koin stressiä siitä siitä jos en ehtinyt katsomaan kaikkia lempparisarjoja taikka olin unohtanut nauhoittaa jonkun tietyn super hyvän rikossarjan. Jep, kyllä! No onneksi liikunnan kipinä tuli takaisin ja siitä lähtien olen liikkunut ihan aktiivisesti koko ajan. Huh, se oli aikamoinen ajanjakso elämässäni. En kuitenkaan halua mollata tällä purkauksella ketään tai kenenkään elämäntyyliä, mutta tiedän että se ei sovi enää minulle.

Tänä päivänä en juurikaan enää katso televisiosarjoja, vaan pikemminkin olen siirtynyt Netflixin sekä HBO:n tarjontaan. Tuolla olevia sarjoja katson vain yleensä, kun syön tai jos viikonloppuisin on hieman luppoaikaa. Joskus ehdin katsomaan yhden jakson ja toisen joskus, mutta se ei tunnu siltä, että minun olisi sitä pakko joka päivä tehdä. Hyvä niin, olen päässyt siis yli televisioriippuvuudesta 🙂 

Tässä ovat minun suosikkini Netflixin sekä HBO:n tarjonnasta, ja suosittelen niitä kaikille ketkä pitävät rikos -ja trilleri sekä scifi -ja fantasia -sarjoista. 

 

Netflix:

– Narcos

– Frequency

– Shooter

– Isänmaan puolesta

– Blacklist

– Luther

– Jälkiä jättämättä

– Silta

– The Fall

 

HBO:

– The Strain

– Six

+ 1  ja totkai Viikingit 

 

Eli ei muuta kuin Netflix ja HBO tulille. Toivottavasti listassa on sarjoja, joista tekin tykkäsitte 🙂

Essi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta