PARHAAT TREENITRIKOOT

Parhaat treenitrikoot

Parhaat treenitrikoot

Parhaat treenitrikoot

Minulle tärkeää on treenivaatteissa materiaali, mutta myös se istuvuus ja fiilis, miltä vaatteet tuntuu päälläni. Materiaalin on hyvä olla hengittävä eikä nukkaantuva ja pidän suht kireistä treenitrikoista, mutta en kuitenkaan halua, että ne kiristävät. Ja kun minulla on kissa (valkoinen ja tietty pitkäkarvainen) sekä osittain myös koira (#viikonloppu mommy), niin on kivempi ettei kaikki karvat ole tarttuneet treenivaatteisiin ja miettiä pukuhuoneessa sitten, että kuinka kivalta ne karvat nyt sitten näyttävätkään mustissa housuissa, kun totkai tarraharja on unohtunut kotiin. Eli tosiaan materiaali on myös a ja o, ettei se ole sellaista jokaista pölypalleroa keräävää materiaalia. Not cool..

Olin jo kuolannut näitä trikoita jo jonkin aikaa, kunnes päätin yksi harmaa päivä piristää itseäni ja tilata nämä, tullienkin uhalla. Ja en kadu hetkeäkään, lisää kiitos 🙂 

Parhaat treenitrikoot

Parhaat treenitrikoot

Lisäksi pidän siitä, että treenihousut ovat melko korkeavyötäröiset sekä sellaiset, ettei niistä näe läpi. Kuka nyt haluaa mun berberin nähdä salilla kun kyykkään siellä, no one, haha! Ja näissä on muuten hyvä ja suht leveä kuminauha, joka on myös plussaa. No mutta hei, minulla on monia hyviä treenihousuja, niin mitkään ei kuitenkaan vedä vertoja näille. Housut ovat merkiltään Bombshell Sportswear ja minulla ne on väriltään Blue, mutta myös Silver sekä Peach – väriset miellyttävät kovasti silmääni. Olen valmis satsaamaan näihin housuihin, sillä ne ovat niin niin hyvät jalassa, ettei muita ole ja ne ovat kivaa vaihtelua mustille trikoille. Lisäksi housut ovat ihanan pehmeät, kuin silkkiä iholla ja tuntuvat siltä, että pitävät hyvin muotonsa.   

Kantsii kokeilla näitä, suosittelen! Ne myöskin tuovat treeniin uutta puhtia 🙂 Oikein kivaa viikonloppua kaikille.

Essi

Essi

4 vastausta artikkeliin “PARHAAT TREENITRIKOOT”

  1. Mikään ei innosta liikkumaan paremmin kuin uudet treenivaatteet! Kaikki värikkäät treenihousut on kyllä munkin lemppareita, varsinkin näin kevään kynnyksellä 🙂 Noi sun pöksyt näyttää ihan mielettömän hyviltä! Ja vitsi miten hauska idea toi legginsien ja ”sukkien” yhdistäminen 😀

  2. Kiitos kivasta kommentista 🙂 Ja olen ihan samaa mieltä, värikkäät treenivaatteet muuten piristävät ja tuovat intoa lisää treeneihin. Ja noi pöksyt on ihan super ihanat päällä. Voisin niitä pitää aina, haha! Suosittelen, jos on uudet pökät etsinnässä.

  3. Minkä hintaiseksi tullit tulivat?/kokonaishinta? Itse kanssa miettinyt tilausta! Ja mikä koko sulla?

  4. Housut maksoivat euroissa n. 77 euroa (valuuttamuuntimen mukaan) ja tulleja maksoin 22,30 euroa. Eli n. 100 euroa. Onhan tuo aikamoinen summa treenihousuista, mutta ne ovat super hyvät ja ei kuitenkaan niin älyttömän hinnakkaat, jos vertaa muihin hyviin merkkeihin. Valitsin kooksi XS ja on ihan normaalia kokoluokkaa, eli valitset vaan oman oikean kokosi, niin menee varmasti nappiin 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta