DIEETIN KUULUMISET

Dieetin aikaiset kuulumiset

Dieetin aikaiset kuulumiset

Dieetin aikaiset kuulumiset

Dieetin aikaiset kuulumiset

 

Jaahas, nyt olisi dieettipäivityksen aika. Juuri tuossa työkavereille kauhistelin, että miten tuo sana dieetti onkin kamala ja tuo sellaisen negatiivisen sävytteen tuon sanan ympärille. Sitä se ei kuitenkaan ole mun mielestä ole, mutta välillä puhun dieetistä ja välillä kiristelystä. Sana Diet on kuitenkin englanninkielinen sana, joka merkitsee vaan ruokavaliota. Eli noin ajateltuna, ei sen pitäisi tuoda mitään välitöntä negatiivista ajattelua, mutta ehkä se sana mielikuvana on enemmänkin pussikeitto -tai pikadieettiin liittyvä. En tiedä, vai mitä mieltä te olette? Mutta siis, miten minun dieettini etenee? 🙂 No hyvinhän se etenee ja olo on todella virkeä. Paino on laskenut jo 1,2 kg neljässä viikossa ja olen siitä tyytyväinen, sillä teen aerobista vähemmän nyt kuin mitä aikaisempina kertoina. Otan ruokavalion vähennyksen sekä aerobisen liikunnan lisäämisen vasta kun tuntuu, että paino alkaa junnaamaan paikoillaan. Sopiva painonpudotustahti on n. 200g per viikko (naisella), joten ihan aikataulussa olen. Jes!

Lisäksi minulla oli lauantaina tankkauspäivä, jota en ole aiemmin pitänyt. Oliko hei vähän kiva neljän viikon tarkan syömisen jälkeen syödä n. 150g irtokarkkeja sekä puolikas joulutorttu. Mums 🙂 Mutta ne riitti kyllä. Karkit syötyäni, niin tuli jo vähän huono olo. Miten se onkaan niin, että silmät söisi aina paaaljon enemmän karkkia tai herkkuja ylipäätään, kuin oikeasti masu vetää sisäänsä, ilman huonoa oloa. Jos lasketaan hieman, niin tuo minun n. 150 g:n irtokarkkipussi, mitä se olikaan sitten kaloreissa. Yksi gramma hiilihydraattia tuottaa 4 kcal eli herkut toivat minulle 600 kcal extraa + se puolikas joulutorttu, jota en edes laskenut, se oli niin pieni, hihi! Tuon kokoinen tankkauspäivä on minun kokoiselle juuri passeli. Paino vaan putoaa vaikka söin herkkuja, melko kivaa! Kuten varmaan edellisessä postauksessa olikin, niin aion tehdä erillisen postauksen ihan vaan tankkauspäivästä. Siitä voi olla monelle apua tai joka vaan haluaa tietää että mitä se tarkoittaa ja miksi sellaista tehdään.

Mutta nyt suihkuun. Olen istunut kookosöljy ja castor öljysekoitus päässäni n. kaksi tuntia. Nyt hiusten pitäisi taas kiiltää ja olla ihanan eloisat. Jos haluatte lukea tuosta öljykombosta ja mistä sitä castor öljyä saa, niin lukaise minun vinkit hiusten hyvinvointiin täältä.

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille 🙂

Essi

 

Kuvat ja editointi // Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta