TEHOKAS YLÄVARTALON TREENI

Tehokas yläkropalle tehtävä treeni

Huh, tein eilen hyvän yläkropan treenin, joka kyllä kuuluu minun yhdeksän päivän kierron kuntosalitreeniin ja on vieläpä suht nopea tehdä. Tämä treeni on aina yhtä hyvä ja tehokas, joten ajattelin sen jakaa kanssanne 🙂 

Tämä kyseinen treeni tehdään niin, että kaksi liikettä tehdään supersarjana, joka siis tarkoittaa sitä, että tehdään kaksi liikettä peräkkäin, jonka jälkeen vasta pidetään pieni breikki. Ja tämän treenin avulla on siis tarkoitus säästää kropan rasvatonta massaa sekä aiheuttaa vartaloon aineenvaihduntapiikkejä, josta syystä rasva palaa vielä 2-3 päivää, ja silloinkin kun vaan makaat sohvalla, sillä proteiinin aineenvaihdunta on käynnissä. Superia, eikö? Tästä syystä itse suosittelen dieetillä tämän tyyppisiä treenejä kunnon voimanharjoittelun lisäksi.

Tehokas yläkropalle tehtävä treeni

Tarkoitus on saada syke nousemaan ja kalorin kulutus koholle, jonka vuoksi tehdään 12 toistoa per liike, mahdollisimman raskailla painoilla. 

Liikkeet ovat:

a. Alataljasoutu, 4 sarjaa x 12 toistoa

b. Punnerrus, 4 sarjaa x 12 toistoa

 

c. Ylätaljaveto V-kahvalla, 4 sarjaa x 12 toistoa

d. Sivuvipunostot, 4 sarjaa x 12 toistoa

 

e. Hauiskääntö alataljalla tai tangolla, 4 x 12 toistoa

f. Ojentajapunnerrus ylätaljassa, myötä tai vastaotteella, 4 sarjaa x 12 toistoa

 

Olkaa treeniä tehdessä tarkkoja siitä, että liikkeet tehdään teknisesti hyvin. Vaikka siis painot valitaan sen mukaan, että treeni on raskas, niin keskittykää liikkeeseen ja siihen, että missä liikkeen pitäisi tuntua. Harjoitetaan siis lihasta eikä liikettä. Silloin treenistä tulee hyvä 🙂

Tehokas yläkropalle tehtävä treeni

Tehokas yläkropalle tehtävä treeni

 

Ei muuta kuin kokeilemaan ja hikoilemaan. Toivottavasti saatte treenistä paljon irti. Minä ainakin olin eilen ihan puhki tämän jälkeen, heh!

Iloa treeneihin, jes 🙂

Terkuin,

Essi

ps. dieettipäivitys on tuloillaan ja hyvin etenee! Tänään minulla on tankkauspäivä, josta ajattelin kertoa teille lisää. Mikä se oikein ja minkä vuoksi sellaista pidetään.

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta