VIIKON EKA

 

 

image_4.jpeg

IMG_4837.JPG

image_5.jpeg

image_6.jpeg

 

Joulu tuli ja meni, samoin uusi vuosi. Vieläkin ihmettelen täällä, että miten vuosi on voinut mennä näin nopeasti 🙂 No mutta, katse tulevaisuuteen ja huomenna vasta jännää onkin. Menen nimittäin omaan vakituiseen työpaikkaan lähes vuoden jälkeen. Tuttu paikka ja ihanat ystävät siellä odottavat, mutta silti tuntuu, että olen varmasti nämä ensimmäiset kolme työpäivää ihan pihalla kuin lumiukko (työkaverit, varautukaa jo henkisesti, heh..)

Ja tänään pyörähti samoin käyntiin kiristelykausi, joka suunnilleen kestää n. 4 – 5 kuukautta. Riippuen vähän, että miten kunto tästä alkaa kiristymään. Tänään oli siis ensimmäinen aamupunnitus ja vaaka näytti 50,9kg. En ole mitään painotavoitetta itselleni määrittänyt, mutta punnitsen itseni, jotta tiedän vähän että missä mennään painon osalta. Että koska kiristän ruuvia, lisään liikuntaa, vähennän ruokaa tai teen molemmat kommervenkit. Minulla on tällä hetkellä kalorimäärä päivässä n. 1400 kcal ja treenipäivinä n. 150-180 kcal:a enemmän, johtuen palautusjuomasta. Juon aina kuntosalitreenin jälkeen heraproteiinia 30g ja syön banaanin. Ei tule vielä pitkään aikaan nälkä tuolla kalorimäärällä 🙂

Olen myöskin vähentänyt syksyn aikana reippaasti aerobista treeniä, jotta nyt näin kiristelykautena suoritetut aerobiset alkaa polttaa rasvaa, eikä kroppa ole tottunut valmiiksi jo ihan älyttömään määrään aerobista harjoittelua. Näin minun olisi alkuun jo tehtävä paljon paljon enemmän aerobista ja minulla ei ainakaan ole siihen aikaa, eikä se ole kovin ideaali tilanne muutenkaan sykkiä monta tuntia viikossa aerobista. Moikka moi lihakset sitten. Mutta minun viikko-ohjelmaan kuuluu neljä kuntosalitreeniä sekä alkuun yksi intervallitreeni n. 30 minuuttia sekä yksi pidempi tasasykkeinen aerobinen harjoite, kuten todella reipas kävely, hölkkä, pyöräily yms. mikä sitten tuntuukin sillä hetkellä hyvältä idealta. Lisään pikkuhiljaa aerobista harjoittelua ja jossain vaiheessa luulen, että siirryn pelkästään intervallitreeneihin, mutta saas nähdä. 

Tulen tekemään myös joka viikko erillisen viikkoraportin tänne bloginkin puolelle, jos joitain kiinnostaa vähän, että miten tällainen kiristelykausi tehdään, mitä siihen vaaditaan ja koska niitä tuloksia oikein tulee. 

Oikein kivaa viikkoa kaikille!

Essi

ps. nyt kun noita kuvia katsoo, niin kevättä odotellessa, huoh! 🙂

 

Kuvat ja editointi // Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta