I’M READY

IMG_5924.JPG

IMG_5935.JPG

IMG_5941.JPG

Voi veljet. Voin vihdoinkin ilmoittaa, että olen nyt valmistunut Eerikkilän urheiluopistosta ja olen suorittanut liikunnan ammattitutkinnon sekä saanut personal trainerin -valmiuden. Jes, olen niin iloinen ja onnellinen 🙂 Kun tammikuussa koulun aloitin, niin en tiennyt että tästä vuodesta tulee elämäni paras ja saan aikaiseksi jotain, mistä olen uneksinut jo jonkin aikaa. Täytyy myöntää, että vaikeita aikoja on ollut ja olen epäillyt itseäni, että riittääkö osaamiseni. Olen matkan aikana ymmärtänyt, että aina ei voi osata heti kaikkea ja oppi tulee yleensä kantapään kautta, mutta onneksi se on vaan minua kasvattanut ja auttanut jaksaa oppia enemmän. 

IMG_5927.JPG

IMG_5929.JPG

IMG_5931.JPG

IMG_5932.JPG

IMG_5933.JPG

Olen myös tyytyväinen, että tämän kouluvuoden aikana olen oppinut, että mitkä ovat vahvuuteni ja mitkä asiat eniten minua kiinnostavat. Aion siis suunnata osaamiseni ja valmennukset ehdottomasti kuntosalimaailmaan, aerobiseen harjoitteluun sekä kehonpainoharjoitteluun. Nuo ovat vahvuuteni, mutta silti yritän mennä pois mukavuusalueelta ja koittaa itsekin välillä muuta kuin bodausta, heh 🙂 

No miten tästä nyt eteenpäin? Menen takaisin vakituiseen työpaikkaan 3.1.2017 ja vakituisen työn ohessa teen oman yrityksen valmennuksia. Jännää 🙂

IMG_5937.JPG

IMG_5946.JPG

IMG_5954.JPG

Nyt kun mietin tätä vuotta, niin olen selkeästi kasvanut tämän vuoden aikana ja uskaltanut ottaa riskejä, joita en ennen olisi varmasti uskaltanut tehdä. Olen myöskin tyytyväinen, että koulutyöt olivat sen tyyppisiä, joista jokainen sai muokata omanlaisensa ja/tai tasoltaan sen mukaisen kuin haluaa. Onneksi itse yritin saada jokaisesta koulutyöstä itselleni sellaisen, josta opin tulevaisuuttani varten eniten. Menin selkeästi oman epämukavuusasteen ulkopuolelle ja olen siitä nyt todella tyytyväinen, vaikka aika ajoin se olikin itselleni haastavaa.

IMG_5956.JPG

IMG_5959.JPG

IMG_5960.JPG

IMG_5961.JPG

IMG_5962.JPG

Olen nyt tällä hetkellä suunnittelemassa ja tekemässä omia kotisivuja (ööö, katsotaan tuleeko niistä mitään), ja perustamassa omaa liiketoimintaa, jossa tarjoan erilaisia palveluita, kuten henkilökohtaista valmennusta, online -valmennusta, ruokavalio- ja/tai liikuntapalveluita ja kotisivultani löytyy sitten enemmän tietoa, mitä palvelut sisältävät 🙂 Kun kotisivut ovat valmiit, niin laitan tänne blogiinkin vielä siitä infoa. 

Olen niin innoissani perustamassa omaa valmennusyritystä, vaikka pienin askelin lähdenkin liikkeelle. Pikkuhiljaa on minun motto, ei kaikkea kuulu saada aina heti nyt. Jes, tästä se lähtee!

 

IMG_5963.JPG

IMG_5964.JPG

IMG_5965.JPG

Paita – H&M // Hame – Zara (vanha) // Kengät – Nelly

 

ps. Minulla alkaa 2.1.2017 kiristelykausi ja aion täällä blogissa kertoa siitä kuulumisia viikoittain. Ole siis kuulolla 🙂

 

Kuvat ja editointi // Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta