JEANS, JEANS, JEANS..

Vaikka suurimmaksi osaksi minulla on treenivaatteet päällä, myös siksi että ne ovat mukavat, niin nyt opintovapaan aikana en ole turhaan kotosalla jaksanut panostaa omaan vaatetukseen, vasta kun on ollut pakko ja kun ei ole voinut ilmestyä juhliin addut päällä. Outo asenne ihmisillä, heh 🙂 Nyt takaisin töihin mennessä taas se työaamun ongelma alkaa taas. Mitä pistää päälle? Silloin itselläni ei kovin hyviä ideoita synny, jos silmissä on vieläkin unihiekkaa. Välillä olen lähtenyt töihin ilman rintsikoita, joten nyt oikeasti itsekin vähän jo uskallan huolestua, kun elän vieläkin rennommin kuin ennen (kiitos opintovapaan), niin työkaverit voi vähän ihmetellä kun saavun töihin, hmmm, en ehkä niin edustavassa asustuksessa. 

Mutta asiaan, siis farkkuihin. Opintovapaalla olen saanut koulutusrahastolta tukea ja vaikka se on ollut suuri mielestäni, siitä että opiskelen, niin ei silti kovin usein viitsi käyttää rahojaan vähän laadukkaampiin farkkuihin ja toiseksi, tämä niin sanottu massakausi on yksi este farkkujen ostolle. Ei kai kannata panostaa 200 euroa laadukkaisiin farkkuihin, kun ne ovat jo liian löysät parin kuukauden päästä. Olen siis ihan istunut käsien päällä ja ihaillut vaan ihania farkkuja netistä, heh! Outoa, tiedän. 

Olen tähän koonnut omat lempparini ja jotkut niistä ajattelin hankkia, kröhöm, kun siis saan taas normaalin palkan 🙂 Tarvitsen mustat sekä myös siniset farkut, joten pari kuukautta shoppailen farkkuja. Sounds good! Itse tykkään muutenkin tilata netistä suurin piirtein kaiken, joten ulkomailta tilaaminen ei minua jännitä. Luen paljon arvosteluja ja varmistan, että kyseinen koko jonka tilaan, on varmasti sopiva. Sen tiedän että J Brandin sekä Adriano Goldschmiedin farkut sopivat minulle tosi hyvin. 

Blackjeanstile.jpg

Ylhäältä vasemmalta: Adriano Goldschmied // Agolde // J Brand

Alhaalta vasemmalta: Lovers + Friends // Paige Denim // Citizens of Humanity

Bluejeanstile.jpg

Ylhäältä vasemmalta:  Adriano Goldschmied // GRLFRND // J Brand 

Alhaalta vasemmalta: Lovers + Friends // Paige Denim // Tularosa

 

Tuossa on mun lempparini ja toki ovat vähän kalliimpia, mutta olen sitä mieltä että farkkuihin kannattaa panostaa. Minun on muutenkin vaikea löytää hyvin istuvia farkkuja ja olen huomannut, että nuo arvokkaammat yksilöt sopivat minulle hyvin. Joskus jopa ei tarvitse laisinkaan leikata lahkeita lyhyemmäksi, vaan ne super hyvät ilman mitään muutoksia. Vinkki lyhyille, että tuo Adriano Goldschmiedin legging ankle -farkut ovat juuri passelit. 

Ja mistä sitten itse hankin farkkuni? Ostan paljon tuolta Revolvesta ja Shopbopista, vaikka tullit pitääkin maksaa. Sekin on tehty nykyään niin helpoksi, että ne voi maksaa samalla kuin ostat itse tuotteen. Kätsää! Nyt ei tarvitse enää tullimaksujen kanssa sekoilla, vaan tilaama tuote tuodaan suoraan kotiin kun tullit on jo maksettu. Näppärää 🙂

Käytän muuten ihan normaaleitakin farkkuja esimerkiksi H&M:ltä, joten voisin tehdä myös farkkukollaasin, jossa olisi hyviä, mutta hieman edullisempia vaihtoehtoja. 

Mutta ei muuta kuin takaisin jouluruoan pariin, heh! 

Essi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta