COFFEE IS LIKE A HUG

Blondhairblueeysamug.jpg

Robertscoffeemug.jpg

Sain ihanan pikkujoululahjan ystävältäni Annalta jokin aika sitten ja on meinaan kahvin ystävälle erittäin mieluisa lahja. Kyseinen muki on kestokahvimuki ja se on hankittu Roberts Coffeesta. Mukissa lukee ihanasti ”Coffee is like a hug in a mug” 🙂 Voiko olla kivempaa mukia mistä voi aamukahvinsa juoda, se on niin suloinen. Kiitos Annalle vielä. 

Huomenna on jo joulu, ääh, mihin tämä vuosi on mennyt? Juurihan oli tammikuu ja jäin opintovapaalle. Onko se niin, että mitä vanhemmaksi sitä tulee, niin sen nopeammin vuodet vierivät? Joulusta puheenolleen, itse en juurikaan valmistele sen ihmeemmin joulua laittamalla koristeita taikka vaihtamalla verhoja. Jos haluan kunnolla fiilistellä, niin lähden stokkalle. Siellä joululaulut raikaa ja koristeita on enemmän kuin tarpeeksi, heh! Tykkään toki joulusta, mutta minusta ei ikinä kasvanut sellaista joulutouhottajaa, vaikka heissä ei mitään vikaa olekaan. Ihanaahan se on, jos joku jaksaa touhottaa. Minulla on vaan kaikki energia tänäkin vuonna mennyt oman yritystoiminnan aloittamiseen. Hmm, nyt kun mietin, niin minulta löytyy aina jokin hyvä tekosyy siihen, etten ehdi tehdä muuta kuin syödä ne jouluruoat, haha. 

Greensweater.jpg

Blackboots,blondehair,curlyhair.jpg

blackboots.jpg

curlyblondhair.jpg

Tänä vuonna jouluuni kuuluu rentoutumista, syömistä sekä ystävien luona vierailua. Kiva joulu siis tulossa, jes! Moni kyselee, että treenaanko myös joulun aikaan ja vastaus on että kyllä jonkin verran. Voi olla, että kuntosalin sijaan teen kehonpainotreeniä ulkosalla ja teen enemmän intervallityylisiä treenejä, joihin ei mene kuin 30 minuuttia yhteensä lämmittelyt ja jäähdyttelyt mukaanlukien. Mutta rajansa kaikella, ei joka päivä kannata treenata, vaan pitää levätä ja antaa lihaksille lepoa. Silloinhan ne lihakset kasvavat eli hyvällä omatunnolla kannattaa makoilla soffalla ja nauttia joulusta. Se on kerran vuodessa, you know 🙂

Brownwall,blondehair,ovetthekneeboots.jpg

Brownwall.jpg

Greenshirt.jpg

Ja ai niin. Tällä hetkellä olen niin sanotulla voimakaudella, massakaudella tai millä nimellä jokainen haluaakaaan kutsua lihasten kasvatusta, heh! Yritän siis saada lisää lihasmassaa (Nyt tutut miettii, että ei kai taas) ja sen vuoksi on syötävä hieman yli kulutuksen, jotta keho saa tarvitsemansa energian. Miinuspuolena on, että keho silloin myös tuppaa vähän olemaan rasvaisempi kuin normaalisti. Mutta no worries, tammikuussa on tarkoitus siis hieman poltella voimakauden aikana tulleita rasvoja pois. Ja ajattelin, että jotain voi kiinnostaa lukea miten tällainen painon pudottaminen ja rasvan vähentäminen vartalosta sitten oikein onnistuu ja mitä teen saavuttaakseni tietyn tavoitteen. Minulla ei mitään kisatavoitteita ole, vaan saada vain muutama kilo pois. Kuulkaa, se muutamakin kilo kestää muutamia kuukausia, kun rasvanpoltto tuppaa nyt naisilla olemaan haastellisempaa, jes ja great! Eli blogissani tulen kertomaan viikottain kuulumisia sen asian suhteen. Nyt sitten jouluna konvehtiboksi auki ja herkuttelemaan, maltilla kuitenkin 😉

fallgreensweater.jpg

H&Msweater, nellyboots.jpg

HarbourTurku.jpg

Justwalkin,overthekneeboots.jpg

No niin, nyt itsekin alan vähän rauhoittumaan ja ehkä katsoa vaikka leffan. Huomenna pitää herätä ajoissa, että en missaa sitä lumiukkoa telkkarista ja totkai joulupukin kuumaa linjaa pitää katsoa, heh 🙂 

Toivotan siis hyvää ja rauhallista joulua kaikille. Syökää, rentoutukaa ja nauttikaa 🙂 Minä aion tehdä samoin!

nellyoverthekneeboots.jpg

Notrousers?.jpg

robertscoffeemuginahand.jpg

walking,greensweater, blondehair,robertscoffeemug.jpg

woodwall,overthekneebootsnelly,blondehair.jpg

Villapaita – H&M // Over the knee boots – Nelly

 

Kuvat ja editointi / Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta