KOLME ASIAA..

Törmäsin kivaan haasteeseen, jossa on tarkoitus kertoa aina kolme asiaa, vaikkapa siitä mistä pidän, en pidä taikka mitä tein viime viikonloppuna. Mielestäni kyseistä haastetta oli kiva lueskella, joten päätin tehdä sen itsekin 🙂 No niin, annetaan palaa..

Kolmeasiaa.jpg

3 asiaa, joista pidän..

On niin siistiä kun löydän jonkun ihan överi hyvän uuden sarjan Netflixistä (elämäni on selkeästi mielenkiintoista, hehe). Innostun siitä kun jossain jälkkärinä on perinteistä kermakakkua, se on lempparini. Tykkään treenailla aina aamupäivällä, sillä silloin olen virkeä ja valmis treenaamaan kovaa. 

 

3 asiaa, joista en pidä..

En tykkää pestä illalla hampaita sähköhammasharjalla, sillä pelkään piristyväni äänen vuoksi. Joten pesen hampaat iltaisin tavallisella hammasharjalla ja aamuisin näytän hampaille sähköhammasharjaa. Outoa. Tiedän 🙂 Inhoan sadetta, paitsi ulkomailla lämmintä ja puhdistavaa sadetta. Suomessa sade on ärsyttää minua suuresti ja vesikelit yleisestikin. Illalla nukkumaan mennessä on ihana käpertyä lämpimän peiton alle ja ottaa hyvä nukkuma-asento. Mutta sitten, pissahätä iskee aina. Voi miksi? Sängyssä sitten aina mietin, että jaksanko mennä vessaan vaiko jätän sen aamuun. Ei kannata, heh 🙂 

 

3 asiaa, jotka tein viikonloppuna..

Olin kuvaamassa blogimatskua sekä ystävälleni hänen raskausajan kuvia. Vietimme myöskin hänen vauvajuhliaan ja näin vielä toista ystävää hyvän ruoan merkeissä. Oli todella kiva viikonloppu.

Kolmeasiaa1.jpg

3 asiaa, joita en osaa..

En osaa leipoa kunnolla, vaikka hei oikeasti yritän. Jokin asia aina menee pieleen leipomuksissani. Sama vika on käsitöissä. Viimeksi juuri meinasin leikata ystäväni vauvajuhliin kankaan keskeltä palan ja olin juuri ollut tyytyväinen kun olin kuolalappumallin saanut hienosti kankaaseen kiinnitettyä. Älykkö, tiedän 🙂 En osaa pitää vaatteitani siististi vaatekaapissa. Ne ovat aina siellä sun täällä ja vievät sängystäni aina toisen puolen.

 

3 asiaa, jotka haluaisin osata.. 

Haluaisin osata kunnolla valokuvaamaan sekä muokkaamaan kuvia. Harjoittelu on alkanut, hih. Lisäksi haluaisin oppia kotona syömään astioista, niin kuin normaalit ihmiset tekevät. Itse kun ahmin ruokani melkein aina muovikipoista. Yök, mutta niin nopeaa ja vaivatonta. 

 

3 asiaa, jotka osaan..

Osaan yleensä asiasta kuin asiasta löytää hyvät puolet ja olla positiivinen. Osaan myös täyttää astianpesukoneen, jotta jokainen kolo tulee käytettyä hyödyksi. Ja muuten, nyt viikonloppuna opin, että lasit eivät saa osua toisiinsa astianpesukoneessa. Ne kuulemma naarmuntuvat. Ups! Lisäksi olen super hyvä googlaamaan kaikkea. Googlaan ihan kaiken, heh 🙂

Kolmeasiaa2.jpg

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä..

No nyt mun pitäisi ehdottomasti syödä iltapala ja suunnitella vielä huomiselle salitreeni, jonka teemme tuton yleisurheilijoiden kanssa. Lisäksi to do -listalla on vaatekaapin siivous ja kirpputoritavaroiden mietintä. 

 

3 asiaa, joista stressaan..

Olin ennen kova stressaamaan ja oikeastaan kaikesta. Näin opintovapaan aikana olen osannut olla stressaamatta sen kummemmin ja vähän hillitä sitä. Ja olen siitä todella onnellinen. Mutta stressaan jos olen myöhässä ja istun ruuhkassa enkä voi asialle mitään. Stressaan myöskin sitä, kun on pitkä to do -lista, eikä jaksaisi millään aloittaa listan purkamista. Stressaan myöskin siitä, että kuinka nopeasti vuodet vierivät.

Kolmeasiaa3.jpg

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan..

Nukkuminen, aah, sitä ei voita mikään. Minulla on hyvät unenlahjat ja nukkuminen on lempipuuhaani. Nukun yleensä aina hyvin, vaikka jokin asia painaisikin. Leffaillat ja ystävien kanssa oleskelu saavat minut myöskin rentoutumaan.

 

3 asiaa, joista puhun usein..

Puhun usein koulustani ja opinnoistani. Opiskelu kun nyt on ollut iso asia elämässäni. Puhun usein myös opintovapaan hienoudesta ja siitä, kuinka ihana on ollut aikatauluttaa oma elämä täysin. Puhun usein myös omista tulevaisuuden suunnitelmista. Olen meinaan ikuinen unelmoija 🙂

 

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle..

Helppo. Puen usein farkut, valkoisen t-paidan sekä lenkkarit. Haluaisin toki pukeutua joka päivä muodikkaasti ja ajatella mitä vaatteita voi yhdistellä ja mikä näyttää kivalta. Usein kuitenkin farkut ja t-paita -kombo tai treenivaatteet vievät voiton.

 

3 asiaa, joita en pue päälleni..

Hmm, en varmaan laittaisi päälleni liian avonaista taikka sukka-sandaali -yhdistelmää. En myöskään kokisi mukavaksi oloani t-paita-silkkitoppihame -yhdistelmän kanssa. 

Kolmeasiaa4.jpg

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia..

Haluaisin hankkia rinkan ensi vuoden matkoja varten ja kuntosalitreeneihin langattomat kuulokkeet. Haluaisin myös uuden kellon.

 

3 asiaa, joista unelmoin..

Unelmoin matkustelusta ja vähän pidemmästä reppureissusta. Unelmoin unelmaduunista sekä siitä, että voisin olla vielä joskus opintovapaalla.

 

3 asiaa, joita pelkään..

Pelkään sitä, että joku läheisistäni sairastuu vakavasti. Pelkään pimeää ja kauhuleffoja. Silti joskus katson niitä ja unet ovat sen mukaiset. 

 

3 asiaa, jotka toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa..

Toivon, että saan oman yritykseni kotisivut kasattua, saisin asiakkaita sekä olla yhtä onnellinen kuin nyt olen.

Kolmeasiaa5.jpg

    Paita – Na-kd // Housut – Asos // Kengät – Nike

 

Kuvat ja editointi: Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta