SATAVIISKYTKAKS JA PUOL

Pituus1.jpg

Pituus3.jpg

Pituus4.jpg

Pituus5.jpg

Pituus7.jpg

Pituus6.jpg

Pituus9.jpg

Pituus10.jpg

Pituus11.jpg

Pituus12.jpg

Pituus14.jpg

Pituus13.jpg

Pituus15.jpg

Pituus16.jpg

Pituus2.jpg

Pituus17.jpg

Takki – Zara // Kengät – Dr. Martens // Housut – David Lerner // Pipo – H&M // Paita – Envii // Kaulahuivi – Acne Studios

 

Oot hirveen lyhyt. Kuinka pitkä olet? Oho, sähän oot tosi lyhyt. Noita lauseita olen kuullut elämäni aikana useasti, tai oikeastaan mitä vaan pituuteeni liittyvää. Olen siis sataviiskytkaks ja puoli, eli alle 155cm pitkä, hmmm vai matala. Mitä tuossa pitää sanoa, kun ei ole pitkä vaan matala? 🙂 Ja tuo puoli, melkein 153cm, pitäähän se nyt aina mainita, heh! Olen kuitenkin aina halunnut olla pidempi, sillä koin minun pituudesta ihmettelyn nuorempana hieman ärsyttäväksi ja joskus jopa loukkaavaksi. Se oli kuitenkin ainoa asia, jonka olisin halunnut itsessäni muuttaa. Juu, tiedän, olen todella lyhyt, mutta en aikoinaan ymmärtänyt sitä, että miksi jokaisen piti sitä ihmetellä, kun ei minulla olisi tullut mieleen mainita vastaavasti toiselle ihmiselle hänen omaan vartaloonsa liittyviä epämukavuuksia. No, pääsin yli pituuden ihmetyksistä aika nopeasti ohi ja annoin minun pituudesta puhumisen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, en jaksanut enää välittää ja samalla tiellä ollaan edelleen. Ei ihmiset kuitenkaan minua haukkuneet, ihmettelivät vaan. 

Nyt kuitenkin olen jo pitkään ollut sinut itseni kanssa ja pidän siitä että olen lyhyt. Erotun joukosta, voin ostaa kenkiä ja vaatteita lastenosastolta edullisemmin ja lentokoneessakin istuminen en tuota tuskaa, kun saa jalat suoriksi 🙂 Olen hyväksynyt, että olen näin lyhyt ja se on ihan fine. Nyt käytän mielelläni matalapohjaisia kenkiä (lue: pelkästään matalapohjaisia),  joita en juurikaan käyttänyt yläasteella, kauppaopistossa tai nuorempana ylipäätään. Aina minulla oli korkokengät jalassa, sillä halusin näyttää pidemmältä ja saada siten pidemmän näköiset sääret. Ääh, miten pinnallista ja kuinka vaarallista talvella, haha! Positiivista oli tosin, että opin korkokengillä kävelyn nuorena, joten nyt niillä kävely on ihan no problem, heh. Olen oppinut, että kannattaa aina ajatella asioita positiivisesti ja elää elämää ihan hakuna matata eli no worries. On asioita joita ei voi muuttaa ja ne vaan pitää hyväksyä. Jokaisella on varmasti jokin asia, jonka haluaisi itsessään muuttaa. Ei, ajatustamaailmaa pitää muuttaa, eiks je? 🙂 

Nyt lyhyenä tyttönä lähden Ärrälle hakemaan minun H&M:n pakettia, jossa on myös lastenosastolta ostettua vaatetta, heh 🙂

Oikein kivaa viikonloppua kaikille.

Essi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta