SUNDAY FEELING..

Uni1.jpg

Uni2.jpg

Uni3.jpg

Uni4.jpg

Uni5.jpg

Uni6.jpg

Uni7.jpg

uni8.jpg

 

Eilen oli ihan sunnuntaifiilis vaikka oli tiistai ja oli niin kiva nukkua pitkään, syödässä rauhassa aamupala hauskaa leffaa katsoessa (lue: nauraa koko ajan huutonaurua) ja käydä treenaamassa hyvä jalkatreeni. Kunnon #restmode. Voin siis sanoa, että on ollut erittäin kiva ja touhukas päivä 🙂 Minkälainen tiistai teillä oli?

Tänään alkoi kuitenkin taas kouluviikko eli kolmen päivän ajan olen sivistämässä itseäni Eerikkilän urheiluopistossa ja muuten, ne ovatkin viimeiset koulupäivät. Perjantain jälkeen olen liikunnan ammattitutkinnon suorittanut sekä saan personal trainer -oikeudet. Mihin tämä vuosi on oikein kadonnut? Juurihan aloitin opintovapaan. Jotenkin tuntuu haikealta ja oudolta, että tammikuussa menen töihin enkä kouluun, ja normaali työelämä ja työelämän arki alkaa taas. Syvä huokaus, heh! Menee varmaan tovi, kun totun arkeen ja siihen ettei omia aikatauluja voi suunnitella ihan miten vaan ja mikä pahinta, aamutreenit ovat historiaa. #voiitku.

Olen kova nukkumaan, joten sekin tässä vähän huolestuttaa, että miten enää herään viiden aikoihin, hmmm #givemecoffee Nyt kun olen herätyskellon laittanut soimaan aikaisintaan seitsemältä, jos nyt ei mitään kovin aikaista ja erikoista ole ollut aamuisin, niin sekin on tuntunut, kröhöm, aika vaikealta 🙂 Joulupukilta on nyt pyydetty sellaista herätyskelloa, jossa pikkuhiljaa valo voimistuu ja silloin pitäisi herätä vähän normaalimmin ja helpommin, kuin se että täydestä unesta herätyskello soi ja on super pimeää, ööö, ei onnistu, heh! Eli nyt pitää vielä nauttia joulukuun ajan tästä ajasta, kun voi suunnitella omat päivät, käydä vaikka juoksulenkillä aamulla ja käydä kaupassa ei niin ruuhka-aikaan. Lupaan ottaa tästä vielä kaiken irti 🙂

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Essi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta