HEALTHY FOOD..

Ruoka2.jpg

Ruoka3.jpg

Ruoka4.jpg

Ruoka5.jpg

Ruoka6.jpg

Ruoka7.jpg

Ruoka8.jpg

Ruoka9.jpg

Ruoka10.jpg

 

Ruoka minun normaalissa arkielämässä on yleisesti aika tylsää ja syönkin usein ruokani jopa vielä muovipurkeista, yök, tiedän! Arkielämäni on yleensä niin kiireistä, että koen ruoan olevan silloin vain polttoainetta. Toki osaan ruoasta nauttia ja sen vuoksi viikonloppuisin voikin ruoanlaittoon panostaa. Joten olihan se ihan kivaa lomalla olla kokkaamatta ja silti nauttia terveellistä ja hyvää ruokaa. Ruoankin sai syödä posliiniastioista, heh. Indonesiassa on niin hyvää ruokaa ja siellä on helppoa syödä terveellisesti vaikka toki purilaiset sekä ranskalaiset kuuluivatkin lomalla välillä ruokavaliooni, mutta osa niistäkin oli terveellisiä vegaanisia burgereita. Mums! Täytyy muistaa välillä herkutella ja nauttia elämästä, mutta tietysti hallitusti 🙂

Mutta kuten jo mainitsin, että Indonesiassa oli helppo syödä hyvin ja terveellisesti. Kuumuus aiheutti sen, että kovin lämmintä ruokaa päivällä ei tehnyt mieli syödä, joten toinen toistaan söpömpiä ja maistuvampia smoothiebowleja sekä instagram -kelpoisia avokadotoasteja tuli syötyä ihan niin, että niihin tuli joku addikti 🙂 Kävi varmaan selväksi, että pääasiassa avokadotoastit, smoothiebowlit sekä ihanat smoothiet olivat melkeimpä joka päivä ruokalistalla, heh. Canggu sekä Ubud olivat mielestäni trendikkäiden kahviloiden ja ravintoloiden luvattu maa. Ihania kasvisravintoloita ja trendikkäitä kahviloita oli melkeimpä joka nurkan takana ja yleensä ne olivat aivan täynnä. Terveellisyys ja kasvisruoka on nykypäivänä selkeästi the thing. Itse kyllä nyt tunnustan, että syön liian vähän kasvisruokaa, mutta tuolla se vaan maistui niin super hyvältä ja menisin koska vaan syömään uudestaan Shady Shack -ravintolan  vegaaniburgereita sekä juomaan ihania ja ihanan värisiä mehuja. Shady Shackissa oli ehkä paras burgeri, jonka olen ikinä syönyt.

Indonesiassa jos pyöritte niin käykää Canggussa Shady Shack -ravintolassa, Nalu Bowls -smoothiebowl kahvilassa, Betelnut Cafessa ja Seminyakilla Cafe Organic -kahvilassa sekä Petitenget -ravintolassa. Noista ainakin löytyy erittäin hyvät ruoat, smoothiet, smoothiebowlit 🙂 

Kivaa viikkoa kaikille 🙂

Essi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta