HAAVEITA..

image_9.jpeg

image_10.jpeg

image_1.jpeg

image_2.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

 

Kun luette tätä kirjoitusta, niin yksi haaveeni on toteutunut, sillä olen kiertämässä Indonesiaa ystäväni kanssa ja ehkä nautiskelen auringosta ja ihanasta rantaelämästä just nyt 🙂 Minulla on toki muitakin haaveita ja ajattelin niitä jakaa täällä blogissa. Olen aina ollut haaveilija ja olen aina ollut sitä mieltä, että unelmia pitää olla. Jos ei ole unelmia ja haaveita, niin voiko mikään ikinä toteutuakaan?

Minä haaveilen tällä hetkellä:

1. Että voisin tehdä personal trainer -töitä täysipäiväisesti yrittäjänä.

2. Haluaisin joskus asua ulkomailla, jossain lämpimässä maassa. En oikein välitä talvesta, sillä palelen aina ja öö, talvi ei ole mun juttu, heh!

3. Toivoisin, että Nanna-kissa sekä Pontus-koira tulisivat toimeen. Minun kissani Nanna, ei juurikaan pidä Pontuksesta ja sähisee sille aina 🙂

4. Toivon, että jokainen ystäväni sekä perhe pysyisivät terveenä. Nyt olen kuullut paljon tarinoita syövästä ja pahoista sairauksista. Se tekee minut surulliseksi.

5. Unelmoin jo uudesta ulkomaanmatkasta. Tammi -tai helmikuussa olisi kiva matkustaa taas lämpimään. Jep, ehkä olen tyytyväinen jo Indonesian reissuun 🙂

6. Haluaisin, että kaikki ihmiset rakastaisivat eläimiä, eivätkä hylkäisi heitä tai tekisi heille pahaa. Tulen surulliseksi kun kuulen inhottavia eläintarinoita. Olen superisti eläinystävällinen.

7. Ja viimeisenä toivon, että olen yhtä onnellinen aina kuin nyt olen.

 

Ja hei, unelmoin paljon enemmänkin ja isoistakin asioista joihin itse en voi vaikuttaa, mutta tuossa nyt oli muutama asia. Minulta ei ikinä haaveet lopu, heh! Ikinä ei saa lopettaa unelmoimista ja haaveilua. Se ainakin minulle tuo voimaa jaksaa yrittää. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Essi

 

Kuvat ja editointi / Anna Nääppä, Annalla -blogi

 

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta